22 de juny 2009

Ausàs i la llei electoral (again)

El Conseller Ausàs aquesta setmana ha ficat damunt de la taula el debat d'una nova llei electoral, oferint als grups parlamentaris un articulat d'una de les porpostes estrelles -per no dir estrellades- del tripartit (primera i segona part). Cada cop més Esquerra es pareix al PP: quan veuen problemes llancen cortines de fum i intenten desviar l'atenció.
En moments tan complicats per al nostre país, immers ens una gran crisi econòmica, a més d'un desgovern flagrant i d'una subordinació radical a Madrid, als d'Esquerra no se'ls ocurreix una altra cosa que voler ficar la llei electoral a debat! Per a què? si saben perfectament que els seus socis de govern no li donaran suport! Què volen acabar d'incendiar el país quan ells saben que en aquest moment, donada la situació política catalana, i del propi tripartit, no tiraran endavant aquesta llei?
En fi... un altre debat estèril i inútil, que fa crèixer la desfecció per la política. Un debat que ja cansa per repetitiu. Un debat poc seriós, i amb objectius partidistes de despiste, de desviar l'atenció d'aquest mal govern. Si realment volen debatre-la, a Convergència ens tindran al seu costat, però molt em temo, que no és la seva intenció.