12 de juny 2009

Capgirem la truita


Hi ha un grup al Facebook amb aquest nom, "capgirem la truita" i respon a les ganes d'unes persones a què hi haigue un canvi de govern a la Generalitat. Però no un canvi com el que pregonaven Maragall i companyia fa uns anys quan el President Pujol exercia de màxim mandatari del nostre país, no. Aquells eren canvis per a accedir al poder, sense aportar idees ni projectes, canvis on l'únic que quadraven era l'ocupació de les cadires. Res més.


Ara es vol un canvi, un canvi exclusivament subordinat a un projecte de país, i on es tenen molt clares les polítiques que es duran a terme a cada una de les conselleríes, quan aquestes estiguin comandades per gent de Convergència, i d'Unió. Un canvi necessari, ja que el desgavell que ens està portant el tripartit solament és comparable al compromís del ZP a Catalunya...


A l'ambient es respiren aires de canvi, les enquestes ens donen la raó, les eleccions europees també. Hem de continuar treballant i ho farem per a què l'Artur Mas sigui el pròxim President de la Generalitat. Dia a dia veig la hipocresia al Parlament de Catalunya, veig a les sessions de control a un Montilla perdut, i que perd els papers quan no li escriuen el discurset. Aquest no és el President que ens mereixem, no són el govern que ens mereixem. Ens mereixem un govern seriós, amb il.lusió i projectes, amb un líder sòlid. Amb gent ben preparada i capacitada. En fi, un govern de Convergència i Unió.