05 de juliol 2009

Wind of change


Es percep en l'ambient, això no durarà molt més. El primer experiment els va sortir malament, ja que no comptaven en les sortides del Carod. Aquest segon experiment, a l'igual que el primer, únicament negociat per a mantenir a convergència fora de la Generalitat ha sigut molt pitjor, ja que l'immobilisme i ineficàcia ha sigut mantinguda per un mutisme total per part de tots els membres del govern, i d'un president de la generalitat desaparegut i sense capacitat d'actuació, amb uns consellers que s'atreveixen a contadir-lo, sense que passe res de res.


El finançament s'eternitza, i com sempre, la culpa és de CiU, quan porten més de 5 anys governant, l'estatut es va aprobar al 2006, i fa un any que s'havia d'haver complert el que la llei exigeix. La situació al carrer és dramàtica, dia sí dia també parles amb amics que et comenten que estan a l'atur o que estan a punt de tancar les seves empreses, i que aqui ningú els ajuda. Com els han d'ajudar si no tenen ni idea del que s'ha de fer! a les sessions de control del Parlament i les intervencions del Castells em remeteixo.


L'activitat al Parlament és frenètica. El tripartit vol enllestir molts temes abans de l'estiu... per què??????? vents de canvi, i tot això fa olor a eleccions anticipades... temps al temps, i tot quedarà al seu lloc: iniciativa manifestant-se, esquerra brindant al sol, i els socialistes amenaçant en què vindrà la dreta. Ah, i com no, convergència governant, amb responsabilitat i serietat, que és el que precisament li fa falta al nostres país. D'experiments ja n'em tingut prou.