09 de febrer 2009

Fals debat


Darrerament estem acostumats a escoltar algunes propostes, tant de l'executiu espanyol com del català, que surten en un moment determinat, i ràpidament generen un debat generalitzat a tots el mitjans de comunicació. Propostes que al meu entendre són falsos debats creats per a desviar l'atenció sobre la mala gestió i incompetència dels respectius governs. Avortaments, copagaments, i ara, el darrer debat, sobre abaratir els costos dels acomiadaments. Es pot parlar d'aquest tema, per supost, però abans s'hauria de parlar, s'ha de parlar de bonificar les contractacions. Amb l'atur pels núvols com tenim en aquest moment... i creixent, s'ha d'actuar, i ràpid!

Doncs bé, un altre fals debat del ZP per no parlar de crisi, un altre debat del ZP per no parlar de finançament, i així anem, de debat en debat, de proposta en proposta, però sense actuar, i sense finaçament.

Montilla, aquí diu que anem bé, i que està mig lligat. Ridao diu que ja hi ha xifres, i que no s'aproximen al desitjat. Quines xifres són, tant les oferides com les demandades??? Ridao diu que en el plantejament estan bàsicament d'acord però no en les xifres. Com pot ser això???

Aquest sí que és un debat important, i n'hi ha d'altres relacionats en la crisi que podrien ser molt interessants. Els altres, ara per ara, cortines de fum.