03 de febrer 2009

Els polítics viuen molt bé

Quantes vegades he sentit aquesta frase! I he de reconèixer que a vegades això és cert. Hi ha polítics que treballen, i n'hi ha que ja els va bé fer el mínim per a cubrir el cupo, i anant passant, a veure si tenen sort a les pròximes eleccions i tornen a sortir elegits.
Fa uns quants anys ja... que una de les meves aficions és la política. Poder ajudar a la gent i treballar per assolir uns ideals, que es puguen anar fent realitat, és la meva única ambició, en aquest sentit. Des de fa un temps, col.laboro amb els Ebrediputats, i aquests darrers mesos, ho faig més intensament, tant en Xavi Pallarés, com amb Paco Sancho. Amb aquest últim, encara més, ja que l'ajudo a coordinar la Sectorial de Sanitat del partit, que ell mateix presideix.
Doncs bé, he de reconiexer que molts cops no m'explico com poden complir amb l'elevat nombre de compromisos que tenen. Els dos són alcaldes, i governen als seus ajuntaments d'una manera exemplar. Els dos són diputats, i la seva activitat parlamentària és frenètica, tant a nivell nacional, com el que respecta a Terres de l'Ebre. Qui vulgui li puc passar el llistat d'iniciatives fetes aquests darrers anys, i les dels diputats dels altres partits de l'Ebre. No hi ha comparació!. Els dos tenen altes responsabilitats al partit, i han de complir aquests compromisos. Molts cops no tenen ni caps de setmana, ni dies lliures per poder desconnectar, o estar amb la família. Ho reconeixo, a vegades, tot i no anar ni a la meitat dels actes que van ells, em costa una mica seguir-los el ritme.
Per això, quan algún amic, o amiga, em diu, "és que els polítics viuen molt bé..." els responc: no tots, n'hi ha que treballen...

6 comentaris:

Anònim ha dit...

si t'estimes!! si t'agrada fer boing boing al senyor Sancho

Robert Bellaubí ha dit...

ÉS un bloc personal, llavors fico les meves opinions, que no és mateix que estimar-me... o potser sí...????

Respecte a lo de boing boing, ja saps que sóc un pilota, i que donaria la meva vida per un càrrec. Què hi farem, la vida és així, o potser és al revés...

Anònim ha dit...

tothom ho sap que ets un pilota!! però si tu així ets feliç, doncs endavant!!

Anònim ha dit...

Ànim Robert, la teua feina és molt important. Hi ha molt poca gent disposada a dedicar el seu temps a la política de forma desinteressada com fas tu, en benefici de tots.

A l'anònim que corre per aquí només dir-li que abans de dir tontades primer que sàpigui de que parla.

Una mostra de la manera de fer que tens, és la d'acceptar inclús la crítica i l'insult de manera respectuosa. Un altre no hagués mantingut els comentaris de l'anònim. Segur que és tracta d'algun envejós amb poca feina i amb ganes de posar pals a les rodes.

No afluixis. Una abraçada.

Robert Bellaubí ha dit...

Marc, gràcies, però la veritat és que determinades coses tenen la importància que tenen.

Ens parlem!

Anònim ha dit...

M'agradaria dir-li a anònim que primerament amagar-se en l'anonimat no és de valents i segonament que està molt equivocat ja que tu, Robert, ets una persona que lluita i treballa dur pel que pensa i sent i així ho has demostrat i estic segura que ho seguiràs demostrant.

Un petó

Paula