23 de gener 2009

Xifres del finançament la setmana que ve???


Avui ha sortit la notícia que el govern central vol enllestir el tema del finançament abans del 15 de febrer, ja que no volen interferir en les eleccions que s'han de celebrar a Galícia i al País Basc. D'aquesta manera, la setmana que ve es tindran ja les xifres definitives, per a poder signar l'acord en el transcurs del Consell de Política Fiscal i Financera.


És una altra mala notícia per a Catalunya, ja que Zapatero aprofitarà també els nostres diners per fer campanya a aquestes comunitats. Menys diners per a Catalunya... per això el Conseller Castells no respon davant el Parlament sobre la situació actual del pacte. Per aquest motiu Castells culpa a CiU de no respectar la unitat, quan són els socialistes junt amb els escolanets d'ERC i ICV els que es supediten al PSOE i no respecten una LLEI VIGENT com l'Estatut.


ZP va prometre molt i a tots, i ara ho està pagant, ho estem pagant, i ho pagarem. Quan els presidents d'altres comunitats autònomes estan contents quan surten de les reunions amb Zapatero, els catalans hem d'estar preocupats. Quan el president de Cantàbria es reuneix amb el ZP i diu que li ha garantit cafè per a tots, hem de tremolar.


I cada dia que passa, una mala notícia més per a Catalunya.... i així anem, sense rumb i a pagar el beure (els cafès, millor dit).