23 de gener 2009

L'opacitat de la conselleria d'Acció Social i Ciutadania

A l'any 2009 ningú es recorda ja del famós mans netes, normal, ha passat tant de temps... però realment no és pel transcurs del temps, sinó perquè mai ho han practicat. El darrer exemple el tenim quan Josep Lluís Cleries, portaveu de Convergència en la Comissió de Benestar i Immigració, li ha tocat acudir a l'empara del President del Parlament per a poder consultar uns expedients, ja que des del Departament no li han contestat els seus requeriments.


Concretament va sol.licitar poder consultar els expedients de Plans Individuals d'Atenció, acordats i concedits, en referència a la Llei de la Dependència. I això ho va fer al mes de maig del 2008. Segons l'article 5.3 del Reglament del Parlament, aquesta informació, li haurien d'haver donat en un plaç no superior a 15 dies, i portem ja 6 mesos. Per aquest motiu, i amb referència al mateix article, ha demanat l'empara al Benach, per a què faigue les actuacions oportunes, per a poder disposar d'aquesta informació.


O sigue, falta de transparència total i obstruccionisme al control dels diputats de la Cambra. Per quins motius? Per amagar la pèssima gestió del Departament, ja que segons diu el mateix Cleries, "menys del 50% de persones valorades reben algun tipus de prestació o servei”.


I recordem que aquesta llei havia de ser la quarta pota de l'estat del benestar...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi ha alguna cosa que funcioni bé a la Generalitat?