20 de gener 2009

Tornant cap a casa

Estem a punt d'arribar a Cambrils. És la una i set minuts de la matinada... Sancho va conduint, i estem escoltant "Jenny come lately" de no sé quin cantant, però la cançoneta està molt bé...
Estem tornant de Tona, d'una reunió-sopar de la sectorial de sanitat de CDC, amb els membres del secretariat de la Federació de Comarques Centrals. La reunió ha anat molt bé, ja que les persones que han asistit són professionals de nivell, gent amb qui pots comentar i debatre sobre qualsevol àmbit del sector. Hem estat comenant, primer els problemes, i les inquietuds que tenen a nivell local i comarcal, i hem acabat generalitzant i comentant aspectes de la sanitat com el sistema mixte, els pros i contres del copagament, l'excés o no d'oferta de serveis, etc. En resum, molt profitosa.
Sancho em comentava que aquest matí han tingut els Ebrediputats una roda de premsa a Tortosa, on han parlat dels llims de Flix, reclamant seguretat absoluta, i no solament en ús de boca, argumentant que l'aigua arriba als arrossars, les badies, el mar,... També han tracat el vergonyós episodi dels 3 regidors i l'alcalde de la Bisbal del Penedès, que es van tancar a la delegació de salut de Tarragona per a demanar la construcció d'un CAP. Centre que segons la Consellera Geli, al 2006 ja estava executant-se. Potser a partir d'ara tots els alcaldes que volen un CAP hauran de fer veure que es tanquen a la Delegació, ja que personalment considero un intent de protesta (vaga de fam d'un berenar).
Per cert, passem per davant l'àrea de l'Hospitalet, i està sonant una canço que diu algo així com "I'll give my love to you".