17 de gener 2009

Cap de setmana (1a part)

Aquests dos dies estan sent intenos. Ja el divendres vaig estar al Parlament, i vaig poder seguir una mica la Comissió d'Educació, on es va fer evident la intenció del tripartit de no consensuar la llei. En primer lloc, no va permetre a CiU que compareixessin tècnics que haviem proposat, i després, en segon lloc, fan una Comissió maratoniana en un dia, quan com a mínim haurien fet falta dos. D'aquesta manera no es pot debatre, i sobretot, d'aquesta manera, no es pot tractar als professionals que van compareixe al Parlament per exposar la seva opinió.
Després del Parlament, vaig pujar amb Paco Sancho (President Sectorial Sanitat de CDC) a Berga, a una reunió de la sectorial de nivell comarcal. Allí ens va rebre el Dr. Giner, amb l'alcalde de Berga, en Juli Gendrau, i el President Comarcal. La reunió va anar molt bé, hi havia molta gent, i vam estar comentant les darreres novetats de la sectorial, i del món sanitari en general. Finalitzant la reunió, ens van preguntar sobre diversos temes, com ara el desgavell de la conselleria en les ambulàncies i el sistem informàtic del Servei dEmergències Mèdiques (veure http://ebrediputats.blogspot.com/2007/11/quin-gran-poble-si-hi-hagus-un-bon.html ), i d'altres, que portarem al Parlament.
Avui dissabte, he anat a Horta de Sant Joan, on es feia la inauguració del col.lectiu local de la JNC. A l'acte, ha vingut el Toni Vives, que en les seves reflexions, ha animat als joves a treballar pel seu poble, i a comprometre's amb el país. Després d'un magnífic dinar, hem anat a Camarles a fer també la inauguració, que com no podia ser d'una altra manera, ha sigut un èxit.
Ara a veure el Barça, descansar un ratet, i preparar-nos per a la nit. Demà serà un altre dia, que començarà a l'Ampolla. Ja us comentaré com ha anat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ei!!!!! m'agrada que ens tingues informats, moltes vegades mirant el blog i sense temps per escriure suposo. Endavant amb la teva feina que no es poca, i esperem que amb la feina que feu diariament la gent de CDC torni el Pais al seu lloc.
Visca Catalunya!

Pocahontas