18 d’abril 2008

PER BALTASARS !!!!


Ens han enganyat, en tot el que han volgut... i més! van utilitzar lo del transvàs del Segre per acabar fent un "mal menor" que és treure aigua directament de l'Ebre. Estan manipulant l'opinió pública a través de programes i tertulians com els que apareixen cada dia a can Cuní, tots ara valedors de transvasaments, quan fa solament uns mesos eren uns "contra" afèrrims. Ens han enganyat, el Govern ens ha enganyat, començant pel President, i passant pels Consellers, i algún que altre Delegat. Tots ells víctimes de les seves pròpies paraules, víctimes del seu propi orgull.


Quan la hipocresia de Baltasar estava arrribant al seu punt àlgit, ara ja s'ha desenmascarat del tot, i ahir va dir en una roda de premsa, que si calia expropiaria als regants les concessions de l'aigua. Passem d'un govern antitransvasista a un govern tipo "por Cañetes"!. Els salvadors de la pàtria, els que ens havien de salvar el Delta, els de abans la sang que l'aigua, ens volen expropiar lo que ens pertany a natros, i per desgràcia ho acabaran fent, per Baltasars!


Enganyen en tot, fins i tot en què han consensuat en el territori, en qui han consensuat? quines taules obertes o tancades han utilitzat? En què es basen per a dir que al riu sobra aigua, quan no està garantida a l'estiu per als nostres pobles? On estan les mesures per a lluitar contra la regressió del Delta, i quan es fixarà el caudal ecològic? Algú s'atrevirà a tocar el Pacte d'aigua de l'Aragó? Algú dels sotasignants de la Plataforma en el Compromís per l'Ebre anirà als jutjats per incumpliment de contracte?


Preguntes sense respostes, i que ens quedarem sense sentir-les, sense mesures de protecció... i sense aigua.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

totalment d'acord en tú. Estem pitjor que en franco en quant a manipulació. Son uns fascistes en mantes de progres.

Anònim ha dit...

I vosaltres que sou? pocavergonyes, sou com ells, com tots! com tens els pebrots de criticar lo que vosaltres també volieu fer? esteu tots a la mateixa altura.

Anònim ha dit...

tota la culpa és de convergència, com sempre.

Pocavergonyes és quan heu enganyat a la gent, quan teniu la dignitat pel terra, això és ser pocavergonyes

Convergència no ha enganyat mai, i sempre hem dit que del riu ni una gota, si no sobra, si no hi ha contraprestacions en forma d'inversions, i si no es garanteix un caudal ecològic.

Vosaltres ens heu enganyat, heu trait al territori, i ens deixareu sense cap tipus de defensa al Delta

Anònim ha dit...

convergent, us he posat a la mateixa altura que als altres, per a mi tots sou iguals, els uns i els altres.

Anònim ha dit...

no estem a la mateixa alçada: convergència no ha mentit ni enganyat mai en el tema de l'aigua

Anònim ha dit...

jajajajja, als de convergencia ens podent dit tot menys embusteros, jjajajaja, tipartito colla de mangantes pq no feu públic la colla de sangoneres q sou el sous q cobreu, per això no plegeu i més ara i la crisis q hi ha que no trobarieu feïna ni per 1000 euros al mes. Colla de Embusteros sino mireu la web ecr-tortosa fa una setmana el q deieu

Anònim ha dit...

jajajajja, als de convergencia ens podent dit tot menys embusteros, jjajajaja, tipartito colla de mangantes pq no feu públic la colla de sangoneres q sou el sous q cobreu, per això no plegeu i més ara i la crisis q hi ha que no trobarieu feïna ni per 1000 euros al mes. Colla de Embusteros sino mireu la web ecr-tortosa fa una setmana el q deieu

Anònim ha dit...

tripartito traïdors, embusteros, si teniu pebrot i estimeu el territori dimitiu i trenqueu el govern sino es q sou un mangantes q nomes heu enganyat a al gent per a xupar i forrar-se de diners. Si no a vere si guanyarieu aquest diners a la privada. pq no teniu prou intel.ligencia x aprobar unes oposicions

Anònim ha dit...

Quina raó que tens Robert, és indignant, continuo reivindicant el mateix, un País i un Parlament sense President, per culpa d'aquests perdedors, perquè em de recordar que tots els del tripartito II no varen guanyar les eleccions al Parlament, sinó tot el contrari, i si estan Governa'n, és perquè; ells mateixos, no tindrien que oblidar pas, la manipulació que varen fer a la gent sobre tot del territori i que van utilitzar per estar ara al poder. La gent a pesar del que digui el montilla, tindrà memòria i els posarà al seu lloc a les properes eleccions al Parlament.
Estem vivint uns anys no hi ha res que funcioni i sembla ser que l'únic que demostra responsabilitat, transparència, eficàcia i responsabilitat de Govern és l'oposició .
Quina barra veure amb la prepotència que parlava en montilla a l'entrevista que li varen fer el passat dijous, a TV3, no hi ha responsabilitat de Govern, tan li fa el País, tan li fa la gent i evidentment tan se lin fa la gent de les Terres de l'Ebre, quina poca vergonya a l'hora de dir que de la mateixa manera que la gent va oblidar tots els problemes amb rodalies, amb les apagades ara amb uns mesos oblidaríem també el tema del transvasament, aquest home a part de no transmetre transparència no transmet confiança, es veu un home burleta un home amb poc sentiment.
La sensació que vaig tenir va ser d'una persona que con tal d'estar de President fins al final de la legislatura és capaç de fer i trepitjar tothom i posar la nostra Nació com una regió més d'Espanya, i amb això no vull menys prear, a ningú que viu aquí i és de fora, ho ha ningú que se'n de fora se senti Català, ho dic amb tot respecte. Amb aquesta falta de transparència, menys preu i desgavell, em sembla recordar les coses que m'explicava la meva àvia d'una persona que jo no vaig conèixer, i una època; la dictadura.

Pocahontas

Anònim ha dit...

Sense haver-ho llegit fa poc ja li vaig a dir a mon sogre:
-Si los de la Comunitat se fiquen tossuts, los expropiaran l'aigua i Santes Pasqües.

Crec que el govern, mani qui mani, estableix un ordre de preferències, i los del Delta som de segona diguin el que diguin. Si falta aigua l'agafaran sense cap mania, segur.

Anònim ha dit...

De segona? no tan...