15 d’abril 2008

ENQUESTA: Lluís Salvadó dimitirà, tal i com va anunciar?

Publicament, el Delegat del Govern, va dir fa pocs dies que dimitiria si es feia algún tipus de transvasament del riu Ebre, o interconnexió. Al mateix temps, els dirigents i alcaldes d'Esquerra a les Terres de l'Ebre també van fer públic un posicionament similar.
Un cop vist que el Govern (del qual ell forma part activa) ja ha possat en marxa un transvàs cap a Barcelona, falta a veure si realment Lluís Salvadó dimitirà, o solament van ser paraules que se les emportarà el vent.
Per aquest motiu he possat en marxa una enquesta, per a què opineu si el Delegat ha de cumplir, o no, el que ell ha dit que faria, o sigui dimitir.
Comentarem els resultats!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

No sabeu ni escriure bé el nom del Delegat!

Robert Bellaubí ha dit...

Tens raó, ho he rectificat on he pogut. T'agraeixo la teva col.laboració.

tot i això, la forma no fa el fons, no?

Jordi Roig i Valldepérez ha dit...

Jo canviaria l'enquesta per aquesta: Qui ocuparà el lloc de Delegat si Lluis marxa? Els del PSOE ja es freguen les mans per tenir control total sobre les TTEE.

emigdi ha dit...

Robert,
Qui hauria de dimitir és Montilla. Els plats els paga sempre qui no hauria. Lluís Salvadó no en té cap culpa d'aquesta marranada que faran govern català i espanyol, de la maneta. Però no us enganyeu, al PSOE res no li passa factura, ja poden fer les malifetes que vulguin. La temor al llop és més gran, i la ciutadania no sé veritablement a què juga.
Com sempre, la trabeta, ens la fem entre els partits de casa, als quals se'ls demana responsabilitats i se'ls vol fer mal.
Ara sí, els qui manen, són els espanyols.
salut i visca la terra (malgrat tot)
emigdi

Robert Bellaubí ha dit...

Emigdi,

Ja no m'hi posso si ha de dimitir o no perquè al final s'enduran l'aigua a Barcelona. El que comento és que si realment el Delegat cumplirà la seva paraula i dimitirà, tal i com ell mateix va dir.

Jordi Roig i Valldepérez ha dit...

Lluis Salvadó no hauria de dimitir, si ho fa o no, es decissió personal seva. Jo sóc del parer que les TTEE encara tenen molt a dir sobre aquest tema i fins que no estigui tot lligat, Lluis, com a defensor del territori que ha estat i és, ha de seguir lluitant dins del govern fins a l'últim moment.

Anònim ha dit...

quina credibilitats tenen estos politiquillos que amenacen en dimitir i despres fiquen qualsevol excusa per a no fer-ho! vergonyós. Ens enganyen i se'n riuen de tot i de tots!

Anònim ha dit...

Jo crec que com sempre van fen últimament ens continuarà mentint. Mots dies primer va estar calladet el Sr. Salvador, després les famoses declaracions que si ho feien dimitiria, jo no entenc a que espera no només a de dimitir per dignitat sinó que hauria de demanar conjuntament amb tots aquells alcaldes de ERC que s'oposaven a qualsevol transvasament a demanar responsabilitats però JA!!! i dimissió del Conseller Baltasar que no té credibilitat, ni paraula ni res, i el que la gent no podem de cap manera es permetre que es menteixi ni al Parlament ni a cap lloc. "Aquesta gentussa" perquè de polítics no en tenen res han de recordar que estan on estan per la gent que els a votat, més dignitat i respecte al territori, i que vinguen a donar la cara perquè el qui es bo per mentir i manipular la veritat, també a de ésser bo, per anar al territori i si tenen el que han de tenir vindrien, que, per demanar el vot ja venen i per fer les declaracions com les que han fet el Tripartit II durant esta campanya mentint-nos també, ara no, de que tenen por?.
Espero que tothom tingué la suficient memòria quan tornem a tenir eleccions per anar a votar i amb consciencia. No pot ser que Catalunya tingué aquest govern d'incompetents que només saben que aguantar les cadires per no perdre-les, sense dimitir, enganyant contínuament i sense cap mena de responsabilitat.

Pocahontas

Adam ha dit...

ja hi ha declaracions.

analitza tu mateix. que estàs capacitat.

Anònim ha dit...

ja està analitzat, diu i repeteix que no dimitirà

Anònim ha dit...

sR EMIGDI SE LI VEU EL LLAUTÓ quan son dels teus son bon xiquets i han estat traits quan son del altres son un traïdors. Deixar ja de dir tonteries i surt de l´armari.Al cap i a la fi cadasqú ha de ser conseqüent en el que diu i sino es un mentider. Si son Antritrasvassistes trenqueu el govern tripartit i s´acabat el trasvasament