04 de desembre 2007

TV3, la seva...

He vist unes declaracions del portaveu del PSC Joan Ferran, on deia que s'havia d'arrancar la crosta nacionalista a TV3, declaracions que les trobo del tot desencertades, hipócrites i manipuladores. Les trobo desencertades perquè l'origen i finalitat de TV3, molt a pesar del PSC que no la volia, va ser crear una televisió pública amb un fort component catalanista, per a poder d'aquesta manera, difondre i reforçar la nostra cultura i la nostrallengua a tots els indrets del nostre país. A més a més, crec que durant els anys de govern de CiU no es va utilitzar aquest mitjà partidistament, ja que solament cal veure els periodistes que treballaven i quin color polític tenen. Cosa que no poden dir els socialistes, que hipòcritament acusant a tv3 de nacionalista quan ells la manipulen constantment, o no ens recordem de les crítiques del Col.legi de Periodistes sobre la pressió que estaven rebent continuament del Sr. Majó, Bolanyo i cia. I manipuladores perquè la finalitat d'aquestes declaracions són refugiar-se sobre les crítiques que estan rebent per no seguir la manifestació que va tenir lloc a Barcelona "Pel Dret a Decidir". És per això que parla ara, és per això que fa aquestes declaracions, perquè TV3 és la seva, la del PSC-PSOE, no la nostra, la de tots els catalans, sinó la d'ells. És el seu estil, l'estil Bolaño, l'estil de coaccionar i amenaçar a periodistes, com va fer amb Barbeta. És el seu estil, és la seva. No és el nostre estil, i volem que torne a ser la nostra, la de tots.

4 comentaris:

emigdi ha dit...

Robert,
Aquest cop coincidim totalment. Les declaracions del Joan Ferran varen ser patètiques. Hi ha molts polítics que tenen la temptació de dominar els mitjans de comunicació, per treure'n un rèdit. Jo, amb el PSOE (ni d'aquí ni d'allà) no coincideixo amb res. Sempre treballaria a favor d'uns mitjans de comunicació catalans, al servei del ciutadà català de tota ideologia. I no és un parlar per parlar! Ara bé, ja has pogut llegir més d'un cop de part meua, la total contrarietat que em produeix la situació política catalana actual, i l'actitud de tots els partits. Tots barallats entre nosaltres, mentre els espanyols manen. Jo, malgrat que pugui criticar allò que no em paregui bé de CiU (hi ha un grapat de coses), sempre treballaré per la unitat d'acció catalana, en la qual també incloc ICV.
salut,

Anònim ha dit...

... lo mateix pensava jo quan fèiem les manifestacions contra el transvasament, o quan tv3 posava anuncis del govern de murcia.

Anònim ha dit...

Els qui "disfrutem" de la premsa metropolitana de Barcelona, és a dir, COM Ràdio a les nostres emissores locals, sabem del que parles Robert...

Llegir el Periódico és llegir constants desqualificacions contra CiU.

I Tv3 va fent poc a poc i amb bona lletra les directrius d'un individuu peculiar: Toni Bolaño.

Anònim ha dit...

El més escandalós és quan diu que Majó ha fet una bona feina a nivell econòmic dins la Corpo però que no l'ha sabut fer tant bé a nivell polític.

Socialistes, ja se sap. No podem esperar altra cosa.