30 de novembre 2007

El projecte estrella de Gervasi s'enfonsa...amb ell?

El Ple d'aquesta tarde ha sigut intens... a estes alçades, crec que ja coneixem tots alguns fets que han ocorregut amb el famós POUM de Deltebre, però cada vegada, cada dia, tenim una nova sorpresa. Ara ja no es tracta que un informe jurídic haigue declarat "incompatible" al director del POUM, Julian Galindo, ja que ara resulta que com a mínim hi ha dos redactors més del pla que estan involucrats en pressumptes irregularitats urbanístiques molt greus en benefici personal.
Per aquest fet, el grup municipal de CiU ha demanat la retirada immediata del POUM, ja que considera que el pla està viciat d'un principi, i que presenta diverses incongruències flagants amb propietats d'alguns membres de l'equip de govern, tal i com mostren les al.legacions presentades per CiU al mateix pla.
Hem de començar de nou, fer un nou pla, amb un nou equip redactor, que vetlli per la transparència i, sobretot i davant de tot, amb el CONSENS del poble!. Abans de redactar, s'ha de preguntar, i conèixer l'ideosincràcia del poble, les arrels i l'estructura, la forma de ser de la gent, cosa que ells no han fet. És un pla viciat, i com de moment s'està demostrant, a la mida de certes persones. Esperem que no vagi a més...
Una altra sorpresa en aquest ple ha sigut la negativa d'ERC de votar a favor d'una proposta presentada per CiU en relació a la manifestació que es farà aquest dissabte a Barna "pel dret a decidir". És sorprenent que l'alcalde, Gervasi Aspa, que al mateix temps és president de la federació d'esquerra a les terres de l'Ebre, no hagi votat a favor d'aquesta moció, en defensa d'aquesta marxa tan important per al poble català. PErò amb alguna gent d'Esquerra ja estem acostumats a este estil, molt de parlar, però a l'hora de la veritat, a callar pels seus propis interessos, i perquè no dir-ho, per la famosa trona.
Sorpreses i sorpreses... i les que ens trobarem!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

A mí j ano m'estranya res d'esta gent. Josep Andreu, actual alcalde de Montblanc i Diputat al Congrès per ERC portava al seu programa electoral de les municipals del 2003 una promesa de portar l'aigua de l'Ebre per desenvolupar la indústria a la Conca de Barberà i després era dels primers en anar a a les manifestacions contra el PHN. Clar ell volia el PHM, Pla Hidrològic Montblanquí. Si algú te més temps que jo i es vol passar per l'arxiu comarcal de la Conca podrà trobar el document que corrobora les meues paraules.

Anònim ha dit...

Se li te que donar les gràcies a Juanito del PP, perque des de l'oposicció ha fet un política digne d'una persona de coneixement i que s'estima el poble. Un 10 per al PP de Deltebre.

Anònim ha dit...

Convergència s'ha dedicat més a fer les al.legacions, i potser no li ha quedat temps per a investigar tota la trama.

Així i tot, s'ha de reconèixer la labor feta per Juanito

Anònim ha dit...

El bloc d'un altre “esquerrero”, no saben com amprendre el tema del POUM.

http://indepkatala.blogspot.com

Anònim ha dit...

Quina llàstima que la gent se n'hagi adonat massa tard de qui és Gervasi. Ara, l'haurem d'aguantar tres anys mes d'alcalde i no vull ni pensar que passara si en quatre mesos ha passat tot el que ha passat. Deltebre no s'ho mereix pero ho haurà de patir.

Anònim ha dit...

Gervasi ha aprofitat el trànsfuga i s'ha fet un tratje a mida.

Gervasi dimisió!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

quin jaleo, no tardarem a surtir a la tele si continua aixi. Gervasi se pensava que la gent del poble erem tontos, i s'h destapat tot. No podem tenir confiança en un alcalde que a traves de reunions secretes amb el galindo i mingo el transfuga han fet aquest pla com mes els ha interessat, inclús en les seves propietats. No tota la culpa es de Galindo

Anònim ha dit...

S'hauria de demanar la dimissió de Gervasi com alcalde i president regional d'ERC

Anònim ha dit...

Aquí ha habido marro! Gervasi ha utilitzat els transfugues de sonia i mingo per fer un poum a mida d'ell i de la gent que lenvolta. I tontos dells han caigut en la trampa. es corrupción en mayami. La nova versió de marbella.

Anònim ha dit...

EL POUM DE DELTEBRE

Per molts de vosaltres, gent amb els vostres ideals i els vostre punts de vista tan conservadors es bastant difícil entendre que Deltebre vol avançar, nomes em feia falta veure gen donant gracies al PP, gen de CiU donant gracies al PP, pot ser no es tan sorprenent, ara si que un cop mes em vist el punt feble de CiU a Deltebre. CiU un partit a Deltebre que nomes a portat la desunió la destrucció, la desculturalització i l'endarreriment del poble, ara son els principals ídols defensors del POUM. Un POUM que ells van iniciar, sen renten les mans i s'oposen a les seves pròpies decisions en un passat.

CiU un cop més esteu demostrant els vostres fruits que heu anat sembrant al llarg del tems; destrucció, manipulació, desunió,... com sempre sou i sereu, i no m’estranya tenint regidors que encara es pensen que estan als anys 70 i 80.

Anònim ha dit...

potser tens ràbia que aquest poum fet a mida no es faci, o es que també tens interessos econòmics?

El que ha fet esquerra és tractar-nos al poble d'incults, ho va fer a la campanya electoral amb l'eslogan, i ho ha fet ara pensant que podrien fer i desfer al seu gust sense que la gent del poble s'enteres, pero li ha sortit el tiro per la culata

Anònim ha dit...

Si si encara tenen regidors que estan als anys 70 i 80, que sas el que fan per a que la gent vaguin al ple?
Van pagant cubates a la gent pels bars unes horetes abans de que comences el ple.

Anònim ha dit...

pos quin munt de cubates ha degut pagar convergència a tota la gent que va anar al ple. No tens vergonya de dir estes coses. Ho manifestes a l'igual que va fer Gervasi que l'associació de veins està comprada i / o manipulada? lo dit, no tens vergonya de dir estes coses