22 de novembre 2007

PP=PSOE, les dos cares de la mateixa moneda.


.... un altre exemple més! Aquest pel tema dels distintius del CAT a les matrícules. Tots ens recordem de les "chapitas" peperes, quan l'Aznar i companyia deien que era perdre el temps en tonteries. Ara, el Rubalcaba ens surt que no hi ha consens suficient, a resposta d'el Senador tarragoní de CiU Lluis Badia. El que abans eren "chapitas" ara és "falta de consens", consens que estan buscant segons ells des de fa més de 3 anys. PSOE=PP= CAT NO, en tots els sentits. Uns ho diuen quasi insultant, els altres d'una manera molt diplomàtica, però a cap dels dos els interessa que Catalunya tingui un poder excessiu vers altres zones de l'estat. Quin consens, Sr. Rubalcaba? imagineu: PSOE+CiU+ERC+IU-IC+BNG+PNB, i això si no em deixo algun altre partit! Això no és una majoria aplastant? Doncs no, no ho és, no hi ha consens, però no hi ha consens perquè el PSC-PSOE és el primer de no voler les "chapitas". I així anem... i així ens va...

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Tota la raó PP=PSC=PSOE. Les matemàtiques aplicades a la política no enganyen.

Anònim ha dit...

Això es demagógia pura i dura. Recordes quan vau fer president Aznar al 96 i 2000 ??? Recordes el pacte del Pujol amb Fernàndez Diaz a canvi de no tocar ni una coma de l'Estatut ? Recordes la traïció CIU va fer a les TTEE defensant el PHN ? Aixó es la manera que va defensar Catalunya CIU, i ara vol donar lliçons als demes. PSOE = PP no són el mateix, CIU = PP aquestos si, que sempre han anat contra catalunya.

Anònim ha dit...

PP = PSOE, o inclús, el PSOE´ha sigut pitjor per a Catalunya, fem història i recordem a Felipin i sus mariachis, amb ministes catalanas, i el que van fer per Catalunya. Mirem atràs, i mirem ara, i veurem quina concepció d'ESPAÑA! tenen estos, i quina de Catalunya com a mera i simple regió.

Anònim ha dit...

Convergència va pactar amb els socialistes i esquerra a Catalunya, te'n recordes?????

i te'n recordes que convergència va donar suport a l'UCD i al PSOE durant 8 anys? o no te'n recordes d'això?

PP no és = a CiU, i ho hem ben demostrat.

Quina traició va fer CiU a les terres de l'ebre? el temps ens dona la raó, i natros no sóm qui ha fet un transvàs a Cantabria, qui hem fet arribar l'aigua del CAT fins el Baix Empordà, i qui hem aprovat el pacte de l'aigua, per a que l'aigua es quede a l'aragó.

I CiU no va fer president l'aznar!!!!! abans de parlar pagaria la pena llegir actes i informar-se una mica abans de parlar, perquè a vegades, d'oida, et poden ficar la cara roja (de vergonya, per supost)

Anònim ha dit...

"Quina traició va fer CiU a les terres de l'ebre?"
No en fases riure, que tinc un tallet al llavi.
Pero fare un esforç i com es escrit: ja ja ja i ji ji ji.

Anònim ha dit...

"Quina traició va fer CiU a les terres de l'ebre?"
No en fases riure, que tinc un tallet al llavi.
Pero fare un esforç i com es escrit: ja ja ja i ji ji ji.

Anònim ha dit...

Com és que els mateixos que parleu d'aigua, no entreu en el debat de l'aigua actual? això sí qeu és traició amn alevosia, ja que sabeu que no baixa aigua, i que el delta s'enfonsa, i vatros aqui parlant i parlant i parlant, sense fer res.

emigdi ha dit...

Tant el PSOE com el PP són enemics dels Països Catalans, al mateix nivell. A mi, m'agrada més quan fas posts sobre els partits espanyols, que quan obris esquerdes entre els partits de casa. Hi ha un enemic clar, i les batalles internes no porten a res.

Anònim ha dit...

21/11/2007: PSOE i PP voten contra les propostes de traspàs dels aeroports catalans al Senat

Suma i sigue... mentre altres van rient, natros anem plorant

Anònim ha dit...

Si dema vos donesin la independencia, vos cagarieu damunt