23 de novembre 2007

CiU demana la dimissió de Galindo

CiU exigeix el cessament immeditat de Julian Galindo Gonzàlez com a director i redactor del POUM de Deltebre i, alhora, insta a l'alcalde de Deltebre, Gervasi Aspa, a donar explicacions sobre el cas de forma urgent.

Amb data 19 de juliol de 2007, Julian Galindo Gonzàlez, presenta un projecte de reforma de la coberta de l'antic Restaurant Mas Mollena. El mateix 19 de juliol es celebra el ple ordinari d'aprovació inicial del POUM.

Amb data 30 d'agost de 2007, el mateix Sr. Galindo, presenta una sol.licitud que, segons ell en l'escrit "per errada vaig presentar llicència d'obres a nom meu com a promotor quan el promotor, tal i com consta en el projecte, és el Sr. Salvador Gómez Casanova".

El 17 de setembre de 2007, l'Ajuntament de Deltebre dóna llicència d'obres per a la reforma del Mas Mollena sota el projecte de l'empresa d'arquitectura Metropolis Sl de la qual, el Sr. Galindo, n'és soci fundador.

En aquest context, l'informe jurídic demanat des dels grups de l'oposició, declara la incompatibilidad del Sr. Galindo "per participar en els treballs de redacció i elaboració del POUM de Deltebre".

Amb tot, CiU denota una manca de transparència total en el procés del POUM que s'agreuja en veure que el mateix director del POUM participa d'actuacions urbanístiques a la població.
Fets com aquest posen en relleu la desconfiança i el malestar dels ciutadans de Deltebre amb el nou projecte del nou POUM.
CiU Deltebre

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Uf, això fa pudor a xanxullo. Hi havia un Galindo que el van tancar, però es dedicava a temes de guardia civil. En este cas el que haurien de fer és plegar Galindo i l'alcalde per permetre-ho.

Anònim ha dit...

Galindo, Salvador barraca, Gervasi, ui ui ui quin coctel. els que volen anar ràpid, a vegades es passen de frenada, ja veurem si algú no acabarà tancat.

Marc Arza ha dit...

Robert,

50 raons per anar a la manifestació de l’1D.

http://catalunyafastforward.blogspot.com/2007/11/50-raons-per-anar-la-manifestaci-de-l1d.html

Aquest dissabte 1 de desembre a les 17:00 tots a Plaça Catalunya!

Fins aviat,
Marc Arza
www.catalunyafastforward.blogspot.com

Anònim ha dit...

Si no vos traeu a Gervasi d'alcalde acabareu sent famosos als diaris

GUM ha dit...

Robert!
Acabo de veure el teu comentari al meu bloc, gracies i molts besets des d'Atenes!!

Muuuaks!