27 de novembre 2007

Gervasi menysprea més de 5.000 al.legacions al POUM

M'han sorprès molt les declaracions de l'actual alcalde del poble, Gervasi Aspa, on deixava a entendre que les més de 5.000 al.legacions al POUM estaven polititzades i/o manipulades i/o intoxicades, a més de d'acusar a persones d'actuar per "interessos perrsonals".
No pot ser que un alcalde d'un poble com aquest, d'unes 4.500 cases, i que rep més de 5.000 al.legacions al futur pla urbanísitic, es gire d'esquena al poble i comente que aquestes al.legacions s'han fet per culpa de l'oposició i per aprofitament polític, ja que no correspon amb la realitat. Què dirà ara aquesta associació de veins al veure que, a apart de no fer-los cas, els acusa de què són uns manipuladors? No anem bé per aquest camí.
Gervasi ha dit "interessos personals", podem parlar d'aquest tema... per exemple, i el que de moment ha sortit a la llum, és el del famós Galindo, que ja ha estat apartat del POUM, però no val solament apartar-lo, també cal demanar i assumir les responsabilitats addients, i fer-les conèixer a la facultat que ha estat supervisant el Pla. S'ha d'arrivar al fons en aquest assumpte, si es vol predicar de mans netes. Solament apartant a aquesta persona, no es soluciona el cas, això sí, seria el camí més fàcil... i menys danyós per al propi alcalde.
I ara va l'alcalde i diu que la culpa és de convergència (bueno com sempre, ja estem acostumats. Passe lo que passe, la culpa de covergència), que si va aprobar inicialment el POUM, que si ja venia de convergència, que si que si... que sí, home! que ja n'hi ha prou!!! que a estes altures ja sabem tot el poble que el POUM el va portar l'anterior regidor d'urbanisme, conjuntament amb Gervasi i Galindo, i voltant per certes barraques. I a la web www.immajuan.com es pot veure l'acta del ple on es pot apreciar que convergència es va abstenir per donar un marge de confiança al govern, que no s'ha correspós. Cadascú que assumeixe les seves responsabilitats, i Gervasi el primer. Convergència sempre ho ha fet, però no ens cal assumir les dels demés.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

Anònim ha dit...

patètic