20 de novembre 2007

Andalusia vs. Catalunya

Que super ZP confie amb Andalusia per a guanyar les eleccions, és una evidència. De fa molts anys ha sigut un territori on els socialistes han tret una bona bossa de vots, i com a contraprestació, ha sigut un territori on ha rebut molt i molt de l'estat. A Catalunya, el PSOE ho té millor, ja que no ha de lluitar contra el PP, i per això no inverteix el que hauria d'invertir, ja que no li cal. Solament cal veure el famós míting d'aquest cap de setmana amb la Super Ministra Álvarez per a sentir-nos una mica més humiliats. A vatros no us va recordar el famós "por cañetes"?. Doncs sí, a Andalusia li paguen el deute històric, a natros ni el que ens toca ara per llei.
Que viatjar de Màlaga a Madrid en AVE costa la meitat que de Madrid a Tarragona, havent els mateixos quilòmetres? no importa!!! Que no sabem quan arribarà el trenet a Barna? tampoc importa, a Andalusia ja ariba fa anys, que si no, no ens haguessin donat els jocs, tal i com ha afirmat Maragall. Els grans terutlians no diuen res, la premsa tampoc diu res. Quin país! a més de banyuts... a pagar la ronda

2 comentaris:

Adam ha dit...

com estem en un estat on tenim casi un model bi-partidista, PSOE-PP, cada partit juga les cartes que pot a cada part de l'estat, per exemple pv, navarra i madrid son majoritaries el PP, el PSOE farà poca propaganda. El PP com sap que a catalunya té poc a fer jugarà l'anticatalanisme, i com el PSOE, sap que com a càstig menor, la gran majoria de catalans votarà el PSC-PSOE, no fa res en benefici nostre.

on tenen més escons en joc és andalusia, i per això el PSOE hi fa més campanya.


Ja fa temps que crec que s'hauria de fer una campanya, en castellà per a que gent d'origen espanyol s'incorpore a l'indepentisme, no per sentiment nacional, ni lingüístic ni històric. sinó l'independentisme pràctic.

"mientras tu primo de malaga tienen el ave, tu te levantas 2 horas antes para ir a trabajar. basta ya! ¡independencia para cataluña !"

Robert Bellaubí ha dit...

Em sembla que d'aquest tema vam parlar un cop, i no és una mala idea. El que passa és que preferiria que s'integressin culturalment a Catalunya, i després reivindiquessin millores per al país.