09 de novembre 2007

MODELS AL.LEGACIONS POUM DELTEBRE

Per a les persones que us pugui interessar, us comunico que a la web http://www.immajuan.com/ , a l'apartat "notícies", hi ha penjats 4 models d'al.legacions específiques que el grup municipal de Convergència i Unió ha redactat per a què els ciutadans de Deltebre tinguin la possibilitat d'utilitzar-les per a defensar els seus interessos, si ho troben convenient.


Aquestes al.legacions estan clasificades de la següent manera:


Al·legació 1: Tascó Verd Propietaris: Destinada a aquells propietaris compresos en l’àrea de golf que no estan d’acord amb aquesta actuació urbanística.


Al·legació 2: Tascó Verd Ciutadans: Generalitzada per a tots els habitants de Deltebre que vulguin mostrar la seva disconformitat amb l’actuació urbanística de l’àrea de Golf.


Al·legació 3: Polígon Industrial: Generalitzada per a tots els habitants de Deltebre que vulguin mostrar la seva disconformitat amb la discontinuïtat del Polígon Industrial i que, per tant, demanen criteris d’unitat i consolidació.

Al·legació 4: Zones de CF2 i CP: Generalitzada per als veïns afectats per les zones de CF2 que estableix 800 metres quadrats de parcel·la mínima i que, per tant, demanen que aquesta superfície disminueixi fins a 400 metres quadrats.


Us recordem, que tot i la insistència de CiU per allargar el periode d'exposició pública del POUM, el termini finalitza el dia 27 de novembre. I esperem que us siguin d'utilitat.

4 comentaris:

JOAN ALGINET ALIAU ha dit...

Robert t'agraeixo la teva resposta al meu blog i et respondre quan tingui una estona, que vaig super liat. Un cop més, hem sembla que a de ser aquesta la via, la via del diàleg, del debat, ja que així hi guanyem tots, i estaràs d'acord en mi, que en definitiva totes les nostres disputes,( en el terreny polític esclar) es pel be del municipi. Gràcies.

Adam ha dit...

hauríem de muntar un "59segundos" a radio delta. ho passaríem molt bé.

Marc Arza ha dit...

Robert,

A l'Olla de Grills s'ha obert un debat interessant: o PSOE=PP o CAT=PSOE.

http://olladegrills.wordpress.com/2007/11/18/o-psoepp-o-catpsoe/

T'hi apuntes?

Marc Arza
www.catalunyafastforward.blogspot.com

Anònim ha dit...

Diguem idiota pero quan tens les alegacions preparades que has de fer?