22 d’octubre 2007

La JNC es desplaça a les Terres de l'Ebre (2a. part)

Com havia comentat en l'anterior entrada, aquest cap de setmana ha sigut prou intens... Després dels actes del divendres, vam anar tot a descansar, i a preparar-nos per als dos propers dies, ja que ara començava lo fort.
Dissabte al matí es feia el Consell Nacional a Tortosa, i la Cap Local de Tortosa, la Laia Romeu va donar a tots els consellers la benvinguda. Acte seguit va fer un parlament Xavier Pallarés, com a President de la Federació de CDC a les Terres de l'Ebre. A part de temes organitzatius i continguts més polítics, durant el CN també es van aprobar una sèrie de propostes de ressolució. La cloenda del CN la va fer l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, acompanyat de diversos regidors del consistori, destacant a l'anterior Presidenta de la JNC a les nostres terres, Meritxell Roigé.
A la tarda es van inaugurar les jornades sobre futur energètic i canvi climàtic, que organitzava l'àrea d'energia i sostenibilitat, amb l'Enric Vinyes, i jo matix com a responsables. Aquestes jornades van continuar el diumenge, i vam poder contar amb la participació de ponents experts sobre l'energia i ambientòlegs. La part més política de la jornada, es trobava en la taula anomenada: "Cap a una Catalunya energèticament sostenible i neta?" que la van portar a terme els diputats de CDC Antoni Fernandez Teixidó, i l'ebreditputat Paco Sancho. La cloenda la va fer el Secretari General, Jordi Cuminal.