27 d’octubre 2007

MINISTERI-GENERALITAT-AVE-ADIF-OHL

Voldria fer una petita reflexió sobre els aconteixements passats (o no) aquestes hores. Després de l'últim l'esvoranc per les obres de l'AVE, ara a Bellvitge, el Ministeri de Foment, la Generalitat i ADIF proclamaven la rescissió del contracte amb OHL que és l'empresa constructora que té adjudicades les obres, i així va sortir publicat en tots els mitjans de comunicació. Ara bé, després de les declaracions d'OHL dient que ells solament executen el que diu el projecte, i el que està als planols, resulta que ara el ministeri s'ha tirat atràs...
Com no rescindiran un contracte amb una empresa, quan el mateix Secretari de Mobilitat Manel Nadal diu "hem perdut molta confiança amb OHL"??? Si no ho fan és què alguna cosa hi deu haver, no? si tanta confiança han perdut vers a OHL, com pot continuar una feina tan important i delicada on hi entra en joc l'integritat de les persones?
Potser és què tanta culpa no té l'empresa constructora, i la té més el ministeri i la Generalitat? Tal i com estan anant els aconteixements, em sembla que millor que rescindir el contracte amb OHL, el que s'hauria de rescindir és de l'incompetència dels polítics d'allà i d'aquí que enlloc de donar-nos solucions, ens creen problemes als ciutadans i al país.