20 d’octubre 2007

La JNC es desplaça a les Terres de l'Ebre

Aquest divendres hem començat la sèrie d'actes que la JNC organitza durant tot el cap de setmana a les Terres de l'Ebre.
Hem realitzat una xerrada al nou local de CDC a Gandesa per a possibles nous militants, on hi ha assistit el President de la nostra organització, Marc Pifarré. A aquesta trobada també ens han volgut acompanyar diversos caps de llista i alcaldes de la comarca, junt amb l'ebrediputat Xavi Pallarés. Doncs bé, m'ha sorprés el gran nombre de joves que han assistit a aquesta reunió. Joves amb ganes de treballar, que de ben segur, acabaran sent peces claus dintre dels seus municipis i del territori.
Al mateix temps, els companys de Tortosa han organitzat un sopar a la seva ciutat, que ha comptat amb més de 20 joves d'arreu el país, que havien aprofitat i ja havien baixat per la tarda.
Demà dissabte a les 10:00 comencem el Consell Nacional, a l'auditori, on hi assistiran més de 100 consellers nacionalsl, i després les jorandes d'energia i canvi climàtic. Però bueno, el que passe demà, ja us ho contaré un altre dia...
Bona nit !!