09 d’octubre 2007

Diumenge a Alcarràs


El diumenge vaig estar a Lleida, concretament al municipi d'Alcarràs. He tingut la sort d'anar varies vegades en poc temps a estes terres, i he de dir que m'ha encantat. El paissatge, la manera de viure, la gent... una meravella. El que havia de ser una trobada va acabar per a mi a les 20:30 passades. Passar el dia amb uns bons amics és una magnífica experiència, que s'hauria de repetir més sovint. Total, no estem tan lluny... i menys que ho estariem si es desdoblés l'Eix de l'Ebre, una infraestructura, un desdoblament que ara, al 2007, és bàsic per al transport de mercaderies i el trànsit en general, però bueno, això ho deixaré per un altre dia, a l'igual que també fa el tripartit. Ara prefereixo parlar de la gent que vaig conèixer, i de la que ja coneixia. És lo bó que té la política, la cara dolça, el fer amics i recòrrer tot els racons del país. Tornarem a reunir-nos, a Lleida, a les Terres de l'Ebre, al Priorat, on faci falta, però ho tornarem a fer!

No sé quan tornaré a pujar, potser aquesta setmana, la següent, l'altra, o d'aquí 2 mesos... no ho sé, però el que sí sé, i tinc clar, és que també porto un trocet de Lleida al cor.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

PILOTA

Anònim ha dit...

Pro com es pot ser tant ignorant, i dir-li a una persona pilota pel fet d'expressar agraïment per haver passat una estona agradable a la zona del baix segria!!!!

Ostras la gent com és!!!

Robert, jo comparteixo la teva opinió, i crec que a part d'aquest diumenge, que jo no vaig poder venir, el divendres passat, el del sopar, va ser un dia realment important, i no sol per tots els temes que es van poder parlar, si no pel simple fet de poder reunir persones noves, gent nova, i sentir que totes elles compartien algunes il.lusions, algunes idees...

Gràcies per haver vingut i esperem que tornis a venir ben aviat!!!

Per mi no es que siguis pilota, per mi sempre seràs benvingut!!

Anònim ha dit...

Robert, a Alcarràs (Segrià) ja sabs que sempre ets benvingut.

T'esperem ben aviat però no dubtis que la nostra visita serà abans.

Anònim ha dit...

PILOTES