01 d’octubre 2007

CN de la JNC a Tortosa i jornada Energia i Sostenibilitat


Ja està confirmat, el pròxim Consell Nacional de la JNC es farà a Tortosa, el dia 20 d'octubre. Un compromís ja realitzat per part de la directiva nacional. Una oportunitat per als joves de la nostra organització a les Terres de l'Ebre per a donar a conèixer les nostres terres arreu del país. Una il.lusió col.lectiva d'un grup de joves que en la nostra terra es troba en un dels millors moments de la seva història, amb una destacada participació ens els diversos actes que s'organitzen, tant a nivell territorial com a nivell nacional.


Però això no és tot, ja que per la tarda organitzem un Conferència Nacional sobre energia, que s'allargarà fins diumenge. En aquestes jornades analitzarem i debatrem sobre la indústria i el model energètic que hi ha, i que hi ha d'haver a Catalunya. A més a més, també tractarem el tema del canvi climàtic, ja que com a joves implicats en la societat, tenim molt a dir.


Per a aquestes jornades tindrem ponents de primer nivell, del sector industrial, periodístic i ambiental. Ja us aniré informant sobre aquestes jornades tan bon punt estigui tot preparat.


Solament, i per a finalitzar, agrair a tantes i tantes persones que han fet possible que això pugui ser una realitat.