26 d’abril 2007

Presentació Candidatura i Web CiU a Deltebre

Ahir es va ficar en marxa el nou format de la web de CiU a Deltebre: www.immajuan.com . Us recomano que entreu, ja que podreu trobar, entre altres apartats, les persones que anirem a la candidatura, els projectes realitzats al poble, l'agenda d'actes, etc. Ja us avançarem el dia i l'hora exacta que penjarem el nostre programa, per si és del vostre interès. A més a més, Imma ja té preparat un bloc per a començar a ficar els fets més destacats del seu dia a dia durant la campanya. D'aquesta manera, podreu interactuar amb ella i fer-li personalment els vostres comentaris.
Una altra cosa, avui a les 22:00 fem la presentació de la candidatura. El lloc serà a la plaça 20 de maig (davant l'ajuntament). Per supost, esteu tots invitats.
Ni... ni... ni..., Sí: Imma Juan (a que sí, Paco)

19 comentaris:

Paco ha dit...

Ni demagogia, ni silenci, ni radicalismes ni renuncia, ni fulanito ni zutanito, ni menganito, ni, ni,ni........ si ,Si, Si: Ima JUan Si Si Si DEltebre, si si si Terres de l'Ebre

Anònim ha dit...

Realment creieu què podeu enganyar a tothom? El pont, la residència de gent gran... Ho ha aconseguit CiU? Ja sabem què no. I també sabem què, a banda de no aportar res al poble, s'han fet moltes il·legalitats. Siguem realistes, si volem bé al poble no podem deixar que li fagin més mal.

Robert Bellaubí ha dit...

Molt bé anònim, t'agraeixo el teu comentari.Podries dir-me qui ha aconseguit el pont i la residència de la gent gran? Sabries dir-me quan van començar a fer-se aquests projectes?

El pont, la residència, i moltes altres coses les han aconseguit molta gent. No és solament feina d'un partit ni d'una persona (a pesar del que diuen alguns...). Solament una cosa, entre estes persones i partits, estava Imma Juan i CiU, no? o ara resulta que no ha estat governant ni ha sigut alcaldessa.

Lo de no aportar res al poble... pots mirar la web, i quan surte el programa podràs veure el que s'ha fet. Mai plou a gust de ningú, està clar, però puc assegurar, i es pot comprobar que s'han fet més inversions que mai.

No entraré en les il.legalitats, si n'hi ha, que arribin als jutjats.

Cada un té una opinió, i totes són respectables. Jo m'estimo el poble, i no crec que se l'estigui fent mal. I com jo, molta gent. Les eleccions diran.

Per cert, si ets del poble, m'agradaria poder parlar amb tu, ja que trobo molt interessant totes les postures, i no va de més compartir una estona amb algú que també s'estima i debat pel poble. Ja deus saber com trobar-me, si no, m'ho dius i t'envio la meva adreça electònica, ok?

Anònim ha dit...

Bellaubí, el pont encara no esta començat, i sabeu quan començaran??? perque enguany han aprovat 14.000 euros de pressupost per al PONT, amb aixo no tenen ni para la pintura.

Ahh, si podeu Llegiu el diari EL PAíS, voreu com funciona el govern actual a Deltebre.

Salut companys

Robert Bellaubí ha dit...

Imma mai ha venut fum, mai. Jo mai he venut fum, mai. Sempre hem pecat de prudents. Què hi farem, tots tenim els nostres defectes. ÉS evident i visible que el pont encara no està, però ja fa dies que s'han fet els projectes i s'està treballant. Ademés, tenim el compromís del conseller que en 2 anys estarà acabat. Si no està, s'haurien de demanar responsabilitats al tripartit, no? Home... o dona, 14.000.-euros? qui t'ha dit això s'ha mirat els pressupostos de la generalitat? ja sabem que cada cop inverteixen menys a les nostres terres, però que miri bé les partides i veurà que això no és cert.

Ja he vist el País. Has vist l'expedient d'això tu? et recomano que vaigues a l'ajuntament, i encantats, et mostraran tota la documentació, tota: acord de ple amb unanimitat, informe de la comisió d'urbanisme, estudi de detall, publicació, etc. Els periodistes ja ho van veure a la roda de premsa que vam fer dimarts.

Com no ha de funcionar l'ajuntament de deltebre és d'aquesta manera tan barroera i de mala fe com estan fent alguns, que l'únic que fan és embrutar l'imatge del nostre poble difamant sense tenir cap prova, i a més sense tenir ni idea del que diu. Sóm un poble, tots ens coneixem, i al final es sabrà qui ha sigut el que ha fet aquestes declaracions... i potser llavors els sentaran malament el plat de llentilles

Anònim ha dit...

Sóc el d'abans, ja se sap ki s'ha xivat.... un tal Domenec potser???? crec que aquesta noticia, us fara molt mal en les pròximes eleccions, sigui o no veritat, la gent ja te una cert dubte... Salutacions...

PD: El pont no el veuras fins finals de 2010. Quants anys fa que estem amb el pont???? Quina vergonya....

Anònim ha dit...

Bellaubí, t'invito a que mires una cosa.
http://www15.gencat.net/ecofin_wpres07/pdf/VOL_P_AIR.pdf

Mira la pagina 250, es el projecte d'inversions d'aquest any 2007. M'havia equivocat, a més de 14000, son 50 000 eurets, para fer el pont anguany. OK????? vinga que vaigue be.

Anònim ha dit...

l'enllaç correcte es:

http://www15.gencat.net/ecofin_wpres07/pdf/VOL_P_AIR.pdf

Anònim ha dit...

perdo,

http://www15.gencat.net
/ecofin_wpres07/
pdf/VOL_P_AIR.pdf

Anònim ha dit...

Ei, què el pont i moltes altres coses les ha aconseguit un partit en concret gràcies a l'incistència d'un polític què pareix que tingui ganes de fer coses i fer-es bé. Això no m'ho pots negar! El pont no l'ha aconseguit ni Imma, no CiU, per tant, és una falta de respecte què consti en els seus projectes de la campanya per guanyar vots de manera falsa. Ah, i com és què Domenec ha tret a la llum aquestes il·legalitats del seu propi partit i en contra d'Imma? Suposo què a acabat cremat del tracte que li ha oferit CiU i no li deu convindre gaire continuar amb la farsa. Suposo que, com jo, altra gent ho pensa. Perquè han tapat els cartells d'Imma què hi ha a l'entrada del poble?

Anònim ha dit...

Sincerament, jo només espero que a partir d'ara es fagin les coses bé, cosa molt difícil ja que la farsa més gran que existeix és la política i els polítics, que només van a guanyar diners i permeten coses il·legals sense importar-los el valor del poble. Poble? o ciutat? per favor! vull viure a un poble com fins ara, no vull cap canviiiii

Robert Bellaubí ha dit...

No caldrà que t'ho torne a repetir de quedar, ja que tal i com parles, segur que tu i jo ja hem estat parlant de política alguna vegada. Cal dir que m'agrada molt la teva manera de dialogar, exposant el teu punt de vista.

Dit això:
Ho torno a dir, el pont és feina de tots, inclosos els sant jaumeros. És demostrable, tot i que jo no puc accedir a aquestes dades, però sé que s'ha fet, qui ha sigut el polític del nostre ajuntament que ha tingut més reunions en PTOP sobre el pont. I sense ficar-me en ningú, al poble tots sabem qui és quin responsable de l'ajuntament està tancat als despatxos, i qui es dedica a passejar pegant copets a l'esquena. Per això, i sabent el què hem fet naltros tenim tot el dret de ficar-ho al programa.

Pel tema de Mingo, jo no he dit que ell hagi sigut qui ha fet les filtracions, això qui ho hagi d'investigar ho farà. L'únic que et puc dir ara és que no li li tenim la suficient confiança per a què torni a anar un altre cop a les llistes, i per això no està. Ademés, ell no ha acabat cremat pel tracte que l'hem donat, ni ell ni la dona. Al revés, en tot moment hem vetllat per a què estiguin integrats. I això ni ell ni ella serien capaços de negar-m'ho a la cara, i mai m'ho han negat. Si ells tenien altres interessos, almenys ella sí, no és problema de CiU.

Pel tema dels cartells. Els vam tapar perquè va arribar una resolució de la junta electoral que dèia que es retirèssin tots els cartells (banderoles). Naltros no en vam penjar cap, solament vam començar a penjar una nit al polígon, però les vam retirar immediatament acatant l'ordre. Vam denunciar que els altres partits havien fet cas omís a l'instància, i els que no van respectar la ressolució rebran les conseqüències que dictamini la junta electoral de zona.

Com s'ha demostrat, les coses s'han fet bé, hi no hi ha cap il.legalitat. Nosaltres no practiquem un estil de fer política marruler i desacreditador, i sempre l'hem evitat. Per exemple, les presentacions de llistes i els mítings han de ser per mostrar les propostes, no per criticar i intoxicar.

Poble? o ciutat?: Vull un poble on els joves no haguem de marxar fora per a treballar, i que tinguem tots els serveis públics, i més!. Vull un poble que evolucioni i que vagi creixent. Vull un poble amb més empreses. Ho vols també? suposo que sí. Llavors, tenim el mateix punt de vista del que volem.

Anònim ha dit...

Ei que dius sobre el pressupost d'aquest any per al Pont??? Podrán començar a finals d'any? amb 50.000 Euros???

Anònim ha dit...

weno començar sí, pero a construirlo no... u sigue que... son uns mentiders... Per lo menos hasta 2010 no hi haura pont. A les proximes eleccions encara anira lo pont a les propostes mira tu.

Robert Bellaubí ha dit...

Escolta, al meu bloc ni tu ni ningú ens ha de dir mentiders, perquè no ho sóm, vale? tots coneixem a MENTIDERS d'este poble, que fiquen la primera pedra del port a terrenys privats, o que van fent demagògia parlant de basura i brutíciam però el punt més alt del Delta (el munt de basura on està ara el polígon) el vam llevar naltros... i continuaria, però paso!

Fa anys que s'està treballant pel pont, amb estudis i projectes. Com sabràs, perquè suposo que fins aquí entens, una obra així no es fa en 4 dies, i gràcies a la Generalitat encara no el tenim començat, pero bueno, que hi farem, nosaltres no passem pilotes fora.

I com te vaig dir, torna a llegir les coses, que potser ho fas molt ràpid i no t'enteres. CiU o Imma, o jo hem dit que el pont ja estava acabat??? tu has vist algún pont??

Quina pèrdua de temps... haver de fer aquestes rèpliques...

Anònim ha dit...

Sobre la basura no es cap mentida, ves pel carrer i voras que està ple de basura, mala señalització y pegats de alquitrà que fan riure. Tu trobes que tens que dir mentiders a unes fotos que son reals??? Lo que pasa es que no volem vore la realitat. no??? Pero el poble està descuidat i es aixo el que veritablement importa al poble, no que si farem un hospital que si farem no se kuantos que despues son tot paraules que queden en no res.

Sobre el pont, al miting de Imma va sortir la foto. U sigue que dona a entendre que ja està es una realitat, pero no... de moment lo pont encara està per a començar i ja et vaig demostrar el presupost per a aquest any. U sigue que potser al 2008 el començen....

Anònim ha dit...

Ves a Barcelona i voras obres FARAONIQUES que les fan en 4 dies... PK??? tu no ets dels que vols independecia per Catalunya??? Pos si mai l'aconsegui no et penses que voras molta cosa aki al DElta. Te quedaras igual, i Barcelona pasara a ser MADRID. u sigue k...indirectament esteu demanant una madrid a Catalunya.

Cullerot ha dit...

http://cullerot.blogspot.com/

Anònim ha dit...

A passast el que havia de passar..