03 de març 2007

Menys especialistes sanitaris als nostres pobles

Avui he llegit una notícia a un diari que m'ha sorprès. Feia referència a la compareixença de la Consellera Marina Geli, a la Comissió de Sanitat del Parlament de Catalunya.

Doncs bé, la Consellera va dir, ahir divendres, que té l'intenció de que els metges especialistes abandonin els centres d'atenció primària (bueno, de tots els centres no, es salven els grans) i es concentrin als hospitals, des d'on oferirien suport als metges de capçalera.

Així sí que es redueixen les llistes d'espera, a l'igual que suprimint les revisions ginecològiques anuals... És trist que la gent dels pobles ens haguem de desplaçar als Hospitals per consultes que abans les podiem fer sense sortir de casa.

Així és la vida... amb el tripartit

4 comentaris:

Adam ha dit...

sobre lo que dius, és bastant indignant.

s'ha posat en contacte alginet en lluís o en tu per al debat de les municipals?

Robert Bellaubí ha dit...

en mi no, potser en Lluís. El diumenge em vaig trobar amb Domingo, i m'ho va comentar.

Anònim ha dit...

Us haureu de desplaçar perquè tristament el Tripartit-2 ha assumit incondicionalment la mentalitat metropolitana del PSC-PSOE, i això es comença a evidenciar amb casos com aquest que exposes.

Però hauria de ser especialment preocupant, que gent que va de "progres" i d'esquerres vagin desmembrant d'aquesta manera un servei universal com és la sanitat. No vull ni pensar en els nostres avis...

En fi, seguirem treballant per tenir un Govern de Qualitat.

JOAN ALGINET ALIAU ha dit...

Escolta Robert , sóc en Joan Alginet. Es pel tema del debat, un cop des de CiU tingueu el ponent per al debat juvenil m'ho dieu i farem una carta conjunta a la ràdio per tal de concretar aspectes.