13 de febrer 2007

Pobre Saura !

He vist unes declaraciones de Jordi Guillot, secretari general d'ICV, on demanava a Joan Saura i a l'Imma Mayol més prudència a l'hora de fer declaracions, ja que algú pot manipular el que diuen.
Vaiga, ara resulta que al president d'ICV i a la seva dona, la candidata a l'alcaldia de Barcelona els diuen que no poden dir el que pensen! Això és un partit progressista i d'esquerres, que defensa la llibertat d'expressió.
No entenc molt bé això que diu de manipular les declaracions. El que han comentat (drogues, anitisistemes...) ho han dit i repetit moltes vegades, potser és per allò de "el que ho pensa és perquè ho fa". Em sembla que no tardarem a veure arraconat a Guillot, temps al temps...
Per cert una cosa curiosa en referència a aquest partit. Com sabem ICV es presenta juntament amb Esquerra Unida Alternativa, i dintre d'EUA ens trobem aquest partit:
  • POR: Partit Obrer Revolucionari (antic PORE), on el primer article dels seus estatuts diu: " El Partit Obrer Revolucionari (POR) defensa la dictadura del proletariat, és a dir, la presa del poder polític per part de la classe obrera expropiant la burgesia i destruïnt l'Estat a través de la insurrecció armada, amb l'objectiu d'instaurar un règim republicà fonamentat en els Consells Obrers i en un govern d'obrers i camperols. "

Això vol dir que s'insurreccionaran amb armes contra el Conseller Saura quan vagi amb cotxe oficial? Destruiran el seu despatx a la Generalitat ara que està en les seves mans? Li expropiaran totes les seves propietats?

Pobre Saura! i des del seu propi partit...

2 comentaris:

ess ha dit...

Sí, i segurament també li expropiaran el seu apartament de segona residència. Ens pensavem que els proletaris no tenien segones residències!!! Són una colla de fariseus.

Anònim ha dit...

No només el POR, segur que altres radicals i extremistes van alimentant al Conseller de l'Interior. Tot quadra Robert, permissibilitat amb els okupes, manca d'eficiència dels mossos amb la seguretat ciutadana, i al darrere de tot radicals al poder... Catalunya va enrera. Llastimós.