07 de febrer 2007

Vols treballar a la Generalitat?

Com cada dia, abans d'anar a dormir, faig una darrera ullada a diversos blocs i diaris electrònics. Avui m'ha sorprès una notícia que publica l'e-noiticies.com:

Esquerra he demanat als seus militants de les Terres de l'Ebre que enviïn currículums "al més aviat possible" a una adreça electrònica del partit "davant la possibilitat que sorgeixin ofertes de feina a l'Administració de la Generalitat a les Terres de l'Ebre. El correu electrònic, en concret, va signat per una persona i exposa que "davant la possibilitat que sorgeixin ofertes de feina a l'Administració de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, necessitem ampliar la base de dades de currículums. És per això que, si teniu interès, ens hauríeu de fer arribar el vostre currículum al més aviat possible, a l'adreça electrònicaebre-administracio@esquerra.org". Fons oficials d'Esquerra han afirmat a e-notícies que és "un error" i han demanat a l'agrupació local que rectifiqui immediatament.
Vaiga! primer va ser la carta financera, i ara això. M'ha fet gracia que ho consideren un "error". Personalment, jo no considero un error fer un enviament massiu de correus electrònics. Espero que aviat tinguem més informació sobre aquest cas, com ara qui ha enviat els mails, i qui ha sigut la persona o persones responsables i que han donat el seu beneplàcit per aquesta campanya.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Es aquest tipus de pràctiques plenes de pols que planen sobre l'actual direcció d'Esquerra. Ells eren els de la "Catalunya lliure de peatges" en tots dos sentits, el del pagar a les barreres i el de tenir les mans netes. Sort que les tenen netes perquè entre la carta financera i això, ja veiem l'estil de "governar" d'aquesta gent... què més ens espera Robert?

Jordi Molinera i Poblet ha dit...

Jo si vols també et faig un text, adherint un "From" i un "To" per a que quedi maco, i com a contingut m'invento el que vulguis.

Però una cosa, qui va ser que va popularitzar allò de que la Generalitat era una "Oficina de colocació"... per algo seria, no?

Ai...

Jordi Molinera i Poblet ha dit...

Roger... a CiU no teniu carta financera?

Ai clar! Que CiU es finança amb favors de la FECSA i amb els famosos tants per cents...

Robert Bellaubí ha dit...

Jordi! que encara no has dit res d'aquest e-mail que ha enviat esquerra!