01 d’agost 2008

Mea culpa?


Sempre igual, passe el que passe, es faigue el que es faigue, o el que no es faigue... la culpa sempre és de convergència i de l'Artur Mas.


El nou finançament havia d'estar enllestit per al dia 09 d'agost, ho marca la llei, ho diu l'Estatut. Aquest estatut tan descafeinat que la majoria de membres del govenr diuen, i que sistemàticament ells incompleixen a causa de la seva propia mediocritat.


l'Artur ho va dir, convergència ho ha dit: donarem suport al govern i anirem fins on calgue per anar junts a Madrid amb una proposta. El problema ve quan no hi ha proposta, ja que sense proposta no pot haver suport.


Ho haviem avistat ja fa molts mesos des del Parlament, no es veu ni la intenció ni les ganes... i així ha sigut. El govern entestat en deixar passar els dies, i el país cada dia perdent pes.


La culpa, com sempre, de convergència, per allò de tirar pilotes fora i no assumir les seves pròpies responsabilitats. Així anem, i així ens va...

7 comentaris:

Robert Verge Monclús ha dit...

Hola Robert, la culpa no ha de ser sempre per a CIU, només quan se la mereix. Tens tota la raó de criticar aquest Estatut descafeinat, però et recordo que aquest Estatut el van pactar Mas i Zapatero.

Ha veure si algun dia, tots els partits polítics de Catalunya, ens posem d'acord i ens unim per reclamar a Espanya el que és nostre.

Robert Bellaubí ha dit...

He comentat que els mateixos membres del govern que criticaven i critiquen el pacte Mas-Zapatero sobre l'Estatut, no estan desenvolupant-lo tal i com està acordat. El psc té no sé quants diputats a Madrid, i segons ells, tenen molt poder. Que ho demostren, i que insten a ZP a desplegar-lo.

Robert Verge Monclús ha dit...

Tens tota la raó, però al cap i a la fi, els fets demostren que en realitat, el PSC no existeix, i només existeix el PSOE.

Ànim!

Adam ha dit...

la culpa és de Ferran el Catòlic, d'haver-se casat amb Isabel de Castella. tot i que els regnes van romandre independents, tenien els dos el mateix cap.
La culpa és dels francesos d'haver acceptat "el tractat dels Pirineus" quan ens vam oferir com a república associada a l'Estat francès.

La culpa és dels anglesos d'haver-nos deixat en mans dels borbons.

la culpa és del timbaler del bruch, s'hagués pogut posar la ma al cul, ara no seriem espanyols.

podem seguir la història, donant culpes ...




*******************************

bromes a banda, la culpa és de tota la gent que es queixa i no fa res, i sobretot no veuen que l'única forma d'assolir el benestar que ens mereixem, és construint un estat propi, un república catalana independent

emigdi ha dit...

Robert,
Vaig votar NO a l'estatut, amb tota la convicció. El resultat de l'estatut va ser veritablement penós. I Artur Mas és un dels culpables d'aquest resultat, la qual cosa és innegable. Ara no s'està ni complint les rebaixes pactades, la qual cosa no em sorprèn en absoluta. És una actitud típicament espanyola, dels de dreta i dels d'esquerra. Trobo bé que CiU insisteixi en què es compleixi, i que faci propostes al respecte. Quant al govern català, tenim la lacra PSOE que mana, amb la qual cosa res de bo hem d'esperar.
Aquest estatut va nàixer fruit d'un pacte de genolls, que va forçar un fracàs col·lectiu. I ara continuen els fracassos, no és d'estranyar.
El pacte ZP-Mas va ser el de la genuflexió, va donar llicència per a matar... (manera literal de parlar). Els espanyols poden fer el que vulguin, que els catalans els ho acceptaran.
Que consti que no te'n dono cap culpa ni a tu ni a cap nacionalista conscient de CiU, però va ser un pacte autènticament desastrós, i en tens la prova.
Això no lleva que ERC faci molt malament en formar part del tripartit.
Bon mes d'agost i bones festes,
salut
emigdi

Robert Bellaubí ha dit...

Adam, molt bó! jejeje tens raó, hi ha hagut molta gent que s'ha queixat i que a l'hora de la veritat no ha fet res per procurar una millora al nostre país...

Ja saps que per a mi la independència és l'objectiu, però no ens podem precipitar, ja que ho pagariem molt car.

En quant a l'Estatut, Emigdi. ja ho hem comentat diverses vegades lo del pacte Mas-ZP, però una consideració, amb aquest Estatut que tenim ara, els govern central es nega de desplegar-lo, i aqui a Catalunya, el nostre govern, aquest Estatut tan retallat que dieu, acabaran acceptant més cafè per a tots... ja està passant.

Salut als dos i bones vacances, vosaltres que podeu!

Unknown ha dit...

Bones
davant de les últimes accions d'Albert Rivera (c's) us proposo que el dia 11 de Setembre les nostres blogs pengem l'Estelada. En el fons són les nostres cases virtuals. Aquí us podeu baixar l'Estelada www.marroca.blogspot.com
Salut