02 de juliol 2008

Laia Romeu, Felip Puig, Xavi Pallarés, Gerard figueres





Anit vam fer el que suposo que serà la meva darrera assemblea de les comarques ebrenques de la JNC. Al Congrés de novembre em jubilaré com a membre de la JNC, i si no surt cap tema imortant i destacat, no tornaré a convocar-ne cap més.


Els motius d'aquesta reunió van ser dos: l'Escola d'Estiu de la JNC i el Congrés de CDC.










Laia Romeu, la flamant cap local tortosina, i directora de l'Escola d'Estiu, va presentar-nos el funcionament de l'escola, així com les principals activitats que es duran a terme. Ens ho passarem molt bé, tant en l'aspecte lúdic, com en l'aspecte de formació, ja que hi hauran conferències molt potents, amb ponents de primera fila. És el que ens diferència d'altres, ja que no solament fem concertets...







Després de la intervenció del a Laia, va intervindre el President de la Federació a les Terres de l'Ebre de Cdc, Xavi Pallarés, que va rendir comptes de la feina feta aquests darrers 4 anys. Xavi, tal i com vaig comentar a la reunió, sempre que t'hem necessitat, ens has donat el teu suport. Jo també te'l dono.


Tot seguit va intervenir Felip Puig, Secretari General Adjunt de CDC, que ens va explicar les darreres novetats sobre el Congrés, i també va aprofitar per comentar-nos esdeveniments recents a la política catalana.










Per a finalitzar va parlar el vice secretari d'acció política de la JNC, Gerard Figueres, que ens va explicar els darrers mobiments de la JNC de cara al Congrés de convergència.







Resumint, 2 intenses hores de política a nivell territorial i nacional, amb primeres espases de la política, i a part d'això, bons amics.

2 comentaris:

Albert Puñet ha dit...

ep!!

Ja tinc ganes de que arribi l'escola d'estiu!!!

Queda molt poquet!!

Tot be??

salutacions robert!!

Adam ha dit...

... les JERC també fan escoles de formació, una a la tardor i l'altra a la primavera. després està el tema de l'acampada jove, on hi ha xerrades.

Jo recordo des de xerrades de la xarxa de renda bàsica, d'economia, història, llengua, donat per militants i professionals que hi ha a les diferents sectorials d'ERC.

salut!

PD. per cert, la laia, està soletera? hehehehe