13 d’abril 2008

Tot planejat, pactat i lligat

Ja ho han anunciat, s'emportaran aigua de l'Ebre cap a Barcelona. Després de la tàctica del transvàs del Segre, i la seva ja pactada retirada del projecte, han tornat a l'Ebre. Que al principi i al final, era la seva veritable opció.
Ens han enganyat com han volgut. Estic segur que l'opció del Segre era una cortina de fum, per aconseguir el que han aconseguit, tocar l'Ebre. I s'emportaran l'aigua que voldran, mentre que aquí ens quedarem amb una mà davant i l'altra detras, sense cap tipus de garantia. Llegeixo el "Compromís per l'Ebre" i em fixo amb els punts i amb les signatures: Montilla, Carod, Saura i Cia. renunciaven a la interconnexió, i no solament han trait els seus compromisos, han trait a tot un territori, s'han aprofitat i l'han enganyat, abandonant-lo, abandonant-nos, a la seva sort...

1 comentari:

Anònim ha dit...

El territori que abans era sensible amb el tema de transvasament on són ara? I les famoses Plataformes?, i tota aquella gent que mobilitzaven pel territori, els mateixos que ara governen? Suposo que tenen vergonya, si vergonya!!! perquè pobres, els varen enganyar. I el Delegat de les Terres de l’Ebre, que diu:” si es fa un transvasament dimitiré “, dons a vore si és veritat que plegarà més que res per dignitat Si recordem bé anys enrera, CIU,volia uns mínims pensant que el PP tornaria a Governar i sempre parlant amb tothom sense amagar-se tot just el contrari del que fan ara, varen ser escridassats, amenaçats, insultats i fins i tot, apedregats, però sempre van anar amb la veritat per davant, hi si no ho varen, saber explicar prou bé al Territori, després ho han fet i si és van equivocar ho han dit obertament i han demanat perdó. el que mai hagués La gent a de parlar i raonar i si els polítics estan on estan es per fer això.
Però no, aquest Tripartit II actua amb nocturnitat, amb imposició i sense consens. I el més trist de tot, és l’engany, enganyar públicament en Campanya electoral com ho han fet i en tenim molts exemples no cal anar massa temps enrera ni sortir del Territori i a més documentat.
CHACON del No a la Guerra a Ministra de Defensa,. Del NO al Transvasament, el passat 6 de febrer a Sant Jaume d’Enveja i insistint el dia 9 de febrer als mitjans de Comunicació amb un NO rotund de que “No hi haurà transvasament a l’Ebre” a un si, només dos mesos més tard passades les eleccions.
Ara a transvasament , li canvien la definició, per “Captació Puntual d’Aigua”.
Montilla aquest cap de setmana ens diu, “que el projecte esta pràcticament tancat” i el consens?
L’Exministra de Medi Ambient Cristina Narbona ens diu també que:”l’úlitima feina que ha fet a estat enllestir el conflicte de l’aigua” i que ja esta resolt al País,i es sent molt satisfeta.
NO CAL QUE EL TRIPARTIT ENS ENGANYI MÉS,I NO FA FALTA ESPERAR UNA SETMANA PERQUÈ ENS COMUNIQUEN EL QUE HAN DECIDIT DE FA UNES QUANTES.
La sensació com a ciutadana que tinc, és de CAOS TOTAL A LA GENERALITAT, per culpa del Govern del TRIPARTIT II.



LES IMATGES PARLEN PER SI SOLES........

POCAHONTAS