22 de febrer 2008

Reflexió

He deixat passar uns dies per a reflexionar, i així ho he fet. M'agradaria que cadascú ho faci individualment. No sé qui són els culpables, ja que les imatges que vaig veure no es podia apreciar. No sé si van ser uns, si van ser els altres, si van ser els encarregats de seguretat, ni si estaven els mossos. No ho sé. Però el que sí que sé, és que encara hi ha aldarulls com els de la UPF a començaments de setmana per a evitar que la candidata del PP fés una conferència. Tanta temor la tenen alguns a esta dona? Tan mal els poden fer les seves declaracions? doncs si no els agrada, que no vaiguen, o que no la escolten! O fins i tot, poden anar a manifestar-se conta aquesta persona, però sempre pacíficament, si no es surt a la televisió, no es surt. Ara ha sigut la Nadal, qui serà demà??? En democràcia, es pot opinar de tot, així que qui vulgui opinar, que ho faci lliurement, però la violència que es quedi a casa.

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Estic d'acord. És molt trist el que veiem, a banda que és perjudicial, si allò que desitgen aquests brètols és que el PP fracassi.

Jeroni Franch ha dit...

Hola Robert,

Desprès de reflexionar:

De temor aquesta dona no en fa gens, al reves dona pena, em recorda a una sèrie de Polònia (TV3) on estaven Rajoy i Acebes donant corda com a les joguines a Piqué, pues en compte de Piqué ara tenen a la Nadal.

Irremediablement la violència en alguns escenaris apareix, està clar que no s’aconsegueix res amb la violència, però hi ha gent disposada a tot per tal d’esborrar del mapa dels Països Catalans aquest partit que nomes ens a dut a les males relacions entre la Comunitat Valenciana i el Principat, ens va implantar el PHN i ens va involucrar en una guerra que no pintàvem res, entre moltes i moltes cosses que fan que cada dia la gent de Catalunya reaccioni de manera violenta (malauradament) davant aquests personatges que nomes deterioren la imatge dels catalans/es i Catalunya.
Estic totalment en contra de la violència, si es vol dur a terme alguna protesta s’ha de fer per la via pacifica, però quan em be al cap com per exemple la protesta pacifica que va realitzar la JERC a la cadena Cope a Madrid i varen sortit d’allí apedregats i escoltats per la Policia, pues la veritat es que la Nadal no em fa gens de pena.

Els dos fets bastant tristos, però qui són els principals responsables??



Manel Zaera, encara no ten has adonat que el PP a Catalunya ja a fracassat?

Unknown ha dit...

El PP ha fracassat però, a Espanya no.

Robert Bellaubí ha dit...

Crec que els partits no fracassen, ja que tot depent del punt de vista que es miri.

El PP no ha fracassat a Catalunya, perquè de entre tots els partits que hi ha, és el que té el vot més fidel! Una altra cosa és que ens agradi el seu missatge, o que no estiguem d'acord en la seva manera d'actuar, però el que és fracassar, no ha fracassat.

Jo sóc contrari a qualsevol tipus de violència, i trobo condemnable aquestes actituts. Preguntes qui són els principals responsables, com en la guerra, tots sóm iguals de culpables, i jo m'incloc el primer

Jeroni Franch ha dit...

Hola de nou senyors,

Robert estic d’acord en que el PP te el vot més fidel, de fet l’únic vot que els queda a Catalunya es el de la militància i ciutadans que nomes creuen amb una dreta, per tant no deixa de ser un fracàs per al PP a Catalunya, si això no es un fracàs!, sinó li preguntes al candidat del nostre poble, que va passar de ser alcalde a estar a l’oposició amb quatre regidors i ara actualment segueix a l’oposició amb dos regidors, fruit del vot fidel! en fi, un fracàs!

NO estic d’acord amb que tots som iguals de culpables, jo no em considero culpable, em vaig oposar i em vaig manifestar en contra totalment de anar a la guerra, on em veus la culpabilitat?

Robert Bellaubí ha dit...

Potser m'he explicat malament en lo de la guerra, no em referia a cap guerra en concret, si no, a què natros mateixos, a vegades, alimentem uns sentiments, es poden accentuar, i poden arribar a determinats actes, que torno a dir, no són desitjables.