17 de febrer 2008

Presentant el candidat






Ahir dissabte, a la tarda, vam fer un acte jove a Riudoms, on vam presentar la campanya SÓM, amb la visualització d'un video realitzat per la JNC, per a donar a conèixer la nostra organització al màxim de gent jove nacionalista. El nostre candidat, l'Oriol Vazquez, va comentar com aniria la campanya, els actes previstos, i va exposar les mesures que reclama la JNC de cara a aquestes eleccions.


Un cop finalitzat l'acte, vam anar a Reus, on ens vam afegir a la festa que havien organitzat. A les nou vam anar al Suau, i allí vam tenir l'ocasió per a poder tenir una conversa amb el futur alcalde d'aquesta ciutat, Carles Pellicer. Vam tornar a passar el video, i a més a més de l'Oriol Vazquez, van fer uns parlaments el candidat al Congrés, Xavier Bagés, i el candidat al Senat, Jordi Just. Quan vam acabar, vam anar a sopar, i vam poder veure la victòria del Barça... Després vam acompanyar als companys de Reus a fer una copa, i allí vam acabar de fer la xerrada.

2 comentaris:

JM AGELL ha dit...

Bones!

Sóc el Cap Local de la JNC de Reus. Tot i no apareixer a la foto(xk stava al restaurant reservant els llocs) vaig estar present en els actes de Reus i Riudoms.
Agraïr la vostra presència, espero comptar en moltes altres ocasions!
Gràcies company!

http://jmagell.blogspot.com

Josep (sl) ha dit...

M'ha costat trobam a la foto!