27 de gener 2008

Preparant les eleccions estatals. Els candidats



Aquest diumenge es va presentar a Tortosa i a Amposta de la candidatura al Congrés i al Senat per la nostra demarcació. Sobre el nostre cap de llista, Jordi Jané hem va sorpendre una cosa, ja que tot i saber que és un dels diputats més treballadors que hi ha actualment a Madrid, Jané ha fet en aquesta legislatura més de 400 interpelacions durant el Ple, a part d'això hem de comptar les nombroses preguntes per escrit també realitzades. És a dir, ell tot sol ha triplicat el nombre d'interpelacions que han realitzat els diputats socialistes de la nostra demarcació. Aquest fet és molt significatiu, ja que una de les màximes en política, és rendir comptes sobre la gent que t'ha votat, i sobre la que no t'ha votat. Ell ho ha fet, ha rendit comptes, hi ha demostrat que mereix un vot de confiança, i que sortint elegit, demostrarà que treballarà per defensar els nostres interessos i el nostre país. Hi ha altres que no poden dir el mateix... i així ens va.



Ja és conegut que de número 3 anirà Imma Juan. Crec que ja és sabut per tots la capacitat de treballar que té la Imma, i sé que a Madrid defensaria millor que altres diputades de les Terres de l'Ebre, que actualment estan a Madrid, que no han fet res pel nostre territori. A Madrid no s'ha d'anar de compres o a passejar (si no estàs de vacances), a Madrid s'ha d'anar a treballar i a treure el màxim nombre de competències per al nostre país.



Salvador Pallarés anirà com a representant de les nostres Terres al Senat. També prou coneguda és la seva tasca durant la seva vida política. Les Terres de l'Ebre ens mereixem que les persones que ens representen siguin honrades i treballadores, i que tinguin ganes i ilusió de treballar pels nostres pobles. Per aquest motiu confio en ellsm perquè sé que són els que estan millor preparats, que tenen ganes d'assumir responsabilitats, i que tenen una enrome capacitat de treball.