19 de desembre 2007

El plumero de Montilla i Chacón: el veto de CiU al Senat

Com bé recordem, fa uns dies la flamant candidata del PSC-PSOE, "o sea" la Carmen Chacón, feia unes dures crítiques a Convergència per haver presentat un veto al Senat als pressupostos. També recordem les declaracions de Montilla en el mateix sentit, i fins i tot de Castells. No van dir res d'Esquerra, tot i que van donar suport a aquesta iniciativa convergent, potser és que no els interessava, coses de la vida, voten els dos a favor i ataquen a convergència... sóm l'enemic a batre, ho sabem i ho saben.

Convergència va presentar el veto per dos motius principals: perquè no vn voler negociar esmenes que beneficiaven al nostre país, i perquè aquests pressupostos invadien competències pròpies de la Generalitat. Per això vam presentar-lo, per a beneficiar a Catalunya, per a què Catalunya tingue més que les engrunes que ens donen.

Avui ha sortit al Periòdico la realitat, el què va passar realment. Montilla va donar ordres al PSOE per a què no negociessin esmenes de Convergència. El President de la Generalitat no va voler més diners per a Catalunya, i no li importa res que s'invaeixen competències. No m'ho explico, si Montilla fes aquesta pressió al PSOE per a beneficiar a Catalunya, una altre gall ens cantaria. Però no, submissió total al PSOE en lo que respecta a Catalunya, i no donar-li protagonisme a CiU.

Aquest és el motiu, Montilla no volia que CiU negociés esmenes i que se les acceptessin, ja que això perjudicaria la seva imatge en favor de la de l'Artur Mas. No li interessa el progrés de Catalunya, ja que prefereix que no es veigue la imatge d'acord CiU - PSOE, no els interessa, i no ho volen, així ens va...

I la Chacón ho sabia, ella tan del PSC que era... res! tots PSOE, café per a tots menys per a Catalunya que li porten un desgraciat.

I així anem, el PSC absorvit, el PSOE contra Catalunya, i el nostre país com els crancs. Però Montilla, ara se t'ha vist el plumero, no ets el President que Catalunya necessita, vas contra Catalunya per interessos purament partidistes, i això no pot ser. Ha de canvir alguna cosa, i espero que ERC i IC es donen compte de l'error que estan fent, o si no, ho pagaran car.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No tenen vergonya ni els socialistes ni els "còmplices" que li donen suport. I encara hi ha gent que els hi deixarà passar i els votaran. Ja se sap, la culpa de tots els mals del món és de CiU. Montilla&cia ho han fet pel bé del país (Montilla, quin és el teu país?) i tot això de les inversions és culpa dels 23 anys de govern de CiU.

Anònim ha dit...

Ho especifiques molt clarament, Montilla no va voler pactar amb CiU, com tampoc va voler entrar a negociar res amb Mas el dia després de les eleccions nacionals on Mas era el guanyador. Realment, aquest impresentable president no és digne del càrrec que ha usurpat. Un President ha de negociar amb tothom, i especialment amb el primer partit del país.