01 de maig 2007

L'Ampolla, Sancho i CiU


Ahir a la tarda, entre mirar quines faroles són les que ens toquen al poble per a penjar les banderoles amb la figura d'Imma Juan, i una reunió que vam tenir a la nit per a parlar sobre la campanya, em vaig poder escapar un ratet per anar a veure la presentació de la candidatura de CiU a l'Ampolla.




Els que em coneixeu, ja sabreu que tinc molta estima per tots i cada un dels pobles que formen les nostres terres, però en l'Ampolla tinc una estima especial. Fa molts anys que vaig per allí, i tinc molts bons amics i amigues. He pogut apreciar el canvi que ha fet aquest poble, que ha sapigut mantindre la seva escència de poble mariner, i compaginar-la amb el turisme. Un poble que està creixent bé (com alguns dirien, sosteniblement), que sap d'on venen i on vol arribar. Però això no s'ha fet sol, darrera hi ha hagut moltes persones que han lluitat i treballat per a que sigui així. Un equip de govern tot sol no pot aconseguir aquest canvi. Un alcalde tot sol no és el responsable d'aquest canvi, ja que aquest canvi l'han fet tot els ampolleros i ampolleres que s'estimen el poble, i han treballat per a que l'Ampolla sigui una de les perles del territori.

Ara bé, s'ha de reconèixer que l'impulsor d'aquest canvi ha sigut el seu alcalde, Francesc Sancho. Una persona que hem sorprèn cada dia una mica més. Un home amb una capacitat de treball i gestió enorme, que es passa 24 hores al dia al servei del poble. Un home que sent passió per l'Ampolla, i que amb els seus fets, ha demostrat que és l'alcalde que el seu poble necessita, sense discussió. Una persona integradora i consensuadora, amb una enorme capacitat de negociació. No cal dir més, aneu a l'Ampolla, mireu-la, i ja contareu.

Doncs bé, ahir Sancho va fer la presentació de la candidatura, una candidatura renovada, que ha integrat diversos sectors del poble, gent de totes les edat, però sobretot gent jove, gent de la JNC. És d'agrair que els alcaldables incloguin i treballen amb gent jove, amb noves idees, noves maneres de veure les coses, i Sancho ho ha fet. Ja ho va fer fa 4 anys, ficant de número 2 a Joan Juan, i ara ho ha tornat a fer.

Amb aquest equip, segur que tornarà a tenir majoria absoluta, però no ens hem de confiar. La gent de l'Ampolla ha se sortir en massa el dia 27 de maig a donar suport a aquesta llista, i al seu actual alcalde. Han demostrat el que poden fer, i com se sol dir... endavant les atxes, i via fora que tot està per fer. Endavant i sort!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Es que a l'Ampolla Sancho ha treballat i ha fet molt. Es normal que sigui un poble convergent. Peró Imma la nostra que mos a fet ? No res.. xupar del bote ella i Jordi de la Flo, que son los dos iguals. A vore si Gervasi guanya d'una vegada i la fot fora d'una puta vegada.

Cullerot ha dit...

http://cullerot.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Si, los d'Imma només saben fer llastima quan s'han cansat de xupar,

un regidor bó que tenien i van i li foten tota la merda damunt, menos mal que té coneixement i no parla,

Per cert a Sanchet ja li va bé que estigué la Imma, com no estira res ell torna a ser parlamentari i va omplint lo pot a costelles de lo que es deixa de fer a Deltebre per la inutil esta

Anònim ha dit...

Que es pot esperar:

la 1 defenestra i machaca a un regidor seu

lo 2 no viu ni al poble (a Tortosa)

lo 3 no pot vore i raja de Robert Bellauvi

lo 4 l´'únic que va fer quan era regidor és vendre un pis a Eucagest2 que ara paga hipoteca l'Ajuntament

etc...

Anònim ha dit...

CiU Immobiliaria S.A.

Anònim ha dit...

per cert, lo regidor d'urbanisme és gilipollas i un cagat de no anar a fiscalia i destapar tota la merda

Robert Bellaubí ha dit...

Avui és jornada de reflexió. Dilluns et contestaré a tot això que dius.

Solament et diré una cosa. Si torno a veure un insult al meu bloc, te'l censuraré. Espero no torni a passar.

En política no val tot, ok?

Anònim ha dit...

Felicitats, encara sou la segona força a Deltebre,

Crec que a Imma Juan té un gran futur per davant

Anònim ha dit...

Pacte Deltebre

ERC + CiU

Alcalde Gervasi
Urbanisme Imma

Anònim ha dit...

Anim Robert!!

lo que és clar que CiU de Deltebre necessita una renovació a fons, però sé que podeu trobar gent capacitada per afrontar els nous reptes polítics de Deltebre (no entenc que feia tan enrrerec una persona tan valida com tu),

un consell d'amic:

crec que haurieu de recuperar la bona gent que heu perdut i desmarcar-vos de tanta gent en interessos inmobiliaris,

Anònim ha dit...

Gent de CiU,vosaltres i el PP heu estat els més derrotats. Els pactes amb "l'amic Jordi" us han passat factura. Deltebre ha dit que vol que l'esquerra governi. Jo sempre he votat convergéncia i unió, sempre menys ara esclar, que he votat ASPA. Com a bon deltebrenc espero un pacte de govern amb els socialistes. CIU si no canvia radicalment o té agre. Imma, Deltebre no et vol, ni a tu, ni a Jordi ni a Juanito. Ara veurem que dona el govern ASPA-CALLAU. Els desitjo sort.

Damián Suárez ha dit...

Hola Robert, ja que per aqui algú t'ha deixat algun comentari dient que hem sigut els grans derrotats, voldria recordar que hemrecuperat l'alcaldia de Tortosa,hem fet majoria absoluta a Amposta i com saps al meu poble hem fet una gran feina entre tots, no només durant la campanya sinò també durant aquesta ultima legislatura, i aixó s'ha traduït en passar de 5 a 7 regidors i per tant aconseguir novament una majoria absoluta que no s'aconseguia CiU a la Cala des de finals dels anys 80. Som derrotats? Per cert et deixo el meu blog que he començat avui a decorar,encara que espero omplir-ho encara més. Salutacions. (calaliberal.blogspot.com)

Damián Suárez ha dit...

Per cert, esperem poder fer a la Cala una feina que reflexi el pas endavant que sempre fa CiU,i que si ens permet els Ampolleros, i els demés companys de CiU que estaran treballant pel seu poble, ser el exemple de tots els pobles de les Terres de l'Ebre i de Catalunya.