30 de juny 2008

La Ferida


Un dia, algú, hauria de fer un recompte dels professionals que, més tard o més d'hora, han deixat de treballar per als mitjans de comunicació nacionals, d'ençà que està el tripartit.


A Convergència sempre se'ns ha acusat que sóm sectaris... però si ni els professionals "afins" al tripartit estan aguantant la pressió malaya que reben!


Majors i companyia han destrossat els mitjans nacionals. Han volgut rascar tant la crosta, que ara sol queda la ferida, i tal com van les cosses, acabaran arribant a l'os.


Els periodistes han denunciat i denuncien. Jo modestament també ho faig, tot i que sé que quan tornem al govern, tornarem a tenir una televisió i ràdio pública nacionalista, i per sobre de tot, de qualitat. Si ho vam fer des de zero en contra del que volien certs partits, com ara els socialistes, ho podrem fer ara.


2 comentaris:

Adam ha dit...

... a que et refereixes de qualitat?
sort tenim de tv3, ja que podem vore, des de grans series com herois, programes com el club o polonia.

sobre els periodistes ... suposo que és l'efecte bassas, però jo fa temps em vaig passar a RAC1.

ahir van perdre els teus (els alemanys), i van guanyar els nostres enemics (espanyols)

salut! ja hora que tinguesses una entrada nova

Robert Bellaubí ha dit...

Jo també fa temps que sóc de rac1, i he abandonat completament Catalunya Ràdio.

Qualitat no és radicalitzar les possicions amb matins.si matins.no, no és contractar tertulians titelles del seu amo, i qualitat no són les boqueries i similars.

Al mateix temps, com a nacionalista, qualitat no és castellanitzar les sèries de producció pròpia, i en això estarem d'acord suposo.

Pel tema del futbol tens raó, tot i que en noséquantsanysqueportemdedemocràcia encara hi ha gent que s'esgarrifa i fins i tot es possa nerviosa perquè no sentes uns colors que no són els teus. Per un costat,s'ha de ser realista, esportivament ho van fer millor que Alemanya, i s'ho mereixien. Pregunta: potser no et faria tanta ràbia si els catalans també haguèssim participat amb selecció pròpia? aquí està la qüestió...

Vinga, cuidat i ens anem parlant Adam