03 de febrer 2008

Inauguracions, blogs i festes

Aquest cap de setmana ha sigut intens. El dissabte al matí vaig anar a la inauguració del filtres de carbó actiu de la planta del CAT a l'Ampolla. Com Alcalde, Sancho va donar un missatge consensuador i d'implicació de tots els partits per a poder treballar i tractar els temes de l'aigua amb responsabilitat. Tot seguit, Daniel Pi va començar a fer campanya i dir que és el més guapo i que tot ho fan ells. Hi ha que veure, ja que precisament aquest home i els del seu partit (ICV) estaven totalment en contra d'aquesta planta quan estaven a l'oposició, i ara venen de salvapàtries. Com va comentar algú després de l'acte... si convergència no hagués fet la planta, ells no haguessin pogut fer aquesta inauguració ara.
Quan va acabar, vaig anar a l'Ebrebloc i vaig poder seguir la taula rodona sobre blogs polítics, i polítics amb blog. Crec que Les intervencions estan gravaes i es poden veure a TeveOn, i inclús en algun que altre blog. Solament una consideració, no em va agradar l'actitud de Sabaté, que semblava una mica descolocat, ja que fins i tot va entrar en un algun debat, una mica absurd per la seva banda, amb Marc Vidal i Emigdi Subirats.
Acte seguit a dinar l'Ametlla, tot i que prèviment vaig poder saludar a Duran Lleida i Maldonado, i a un altre alt càrrec convergent que estava passant el dia per la comarca.
Després de descansar una mica, un altre cop cap a l'Ametlla, a sopar amb amics caleros i després a ballar una mica al pabelló... fins a les tantes.
Avui diumenge, he tornat a l'Ametlla (m'hagués sortit més barato llogar-me una habitació!), ja que aquesta tarda feien una mostra d'aiguardent de Prat de Comte. Allí he pogut compartir una estona amb el responsable i regidor d'aquesta festa, Marc Vinya, mentres la gent anava degustant aquest licor, i comprant alguna que altra ampolla. Quan s'ha acabat la mostra, he anat amb Marc a un bar ha prendre un refresc, i justament entrar al local, ha marcat el Barça! Cap de setamana complert.

3 comentaris:

poemes i lletres ha dit...

Robert,
Sobre el tema de la inauguració, sortosament quan hi ha un canvi de govern els que entren nous continuen la feina feta. Estaràs d'acord amb mi que els dels altres partits sempre desesperen, és així,però sortosament la societat la construïm entre tots, també aquells que no ens agraden.
Sobre Sabaté, ell i un altre hooligan del seug exgovern, són les úniques persones amb qui mai no m'entendria. Tinc una excel·lent relació i col·laboració amb gent de partits diversos (molt pocs ho poden dir això), una molt bona simptonia amb polítics tan diversos com Joan M. Roig, Jaume Forcadell, Ricard Forés, Pere Panisello, Ferran Bel, Jordi Jordan, Xavier Vega, Paco Gas...El seu govern va ser molt nefast, i com a persona és detestable. No hi ha cap polític ebrenc a ERC que se'l tingui amb pitjor consideració, crec que amb raó. Es va carregar la secció local d'ICV en ple l'any 2000 per la seua ambició.
Jo també vaig saltar amb el gol del Barça.
salut

Anònim ha dit...

Gràcies per vindre. Però crec que vas veure poc aiguardent

Anònim ha dit...

Gràcies per vindre. Però crec que vas veure poc aiguardent