15 de gener 2008

Torna la llegenda !

Tal i com ho dic al títol, torna la llegenda! o sigue, que dilluns vaig tornar a agafar la bici de corredor que la tenia plena de pols, de fa no sé quants anys, i he tornat a sortir al carrer.

Prou conegudes van ser les meves gestes per les nostres carreteres (és broma), fent de cicloturiste, i dels ports que vaig pujar, fins a que vaig penjar la bici a la marxa de los Lagos de Covadonga. Com també van ser èpiques les meves "pàjares". Sobretot em recordo d'una que vaig agafar tornant de Cardó, que una mica més i pico a casa a què en vinguessin a buscar, ja que no podia anar ni en rodes!.

Doncs això, espero tenir una certa continuitat i poder fer alguna marxa aquest estiu per les nostres terres, i com no, fixar-me la Quebrantahuesos, tot i que això són paraules majors...

Així que si em veieu estos dies per la carretera, si us plau, no m'atropelleu!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Robert , ja sabiem ja de les teves gestes despres d'Olmos : Bellaubi.
SAncho

Anònim ha dit...

Home, la bicicleta és un mitjà de transport sa i ecològic. Així que tan de bo sempre ens poguessim moure en bici i evitessim cues i retencions, però malauradament, la bici no porta el ritme d'estrès que de vegades tots plegats acusem al nostre dia a dia.