12 de setembre 2007

Embrutar el poble no és ser patriota

Ja ha passat l'11 de setembre, i hem commemorat aquell trist dia del 1714. Hem reflexionat, i hem recarregat les piles per anar afrontant el dia dia, ja que com diu la dita: tot està per fer. Hem de continuar lluitant per aconseguir la llibertat del nostre país, i no és tarea fàcil. No ho és quan, per exemple, després de l'acte que vam fer la JNC al Fossar de les Moreres vam anar a fer una copa a un pub de Barcelona, i no ens van deixar entrar perquè alguns portavem samarretes amb emblemes catalans... hi ha molta feina per fer.
Ser patriota és estimar la terra, i tot el que ella representa, és sentir-se pertanyent a un lloc i cuidar-lo. I ser patriota, com no, també és estimar i cuidar el poble al que pertanys.
No m'ha agradat gens que ens vinguin 4 Maulets al poble i ens hagin plenat els basureros de cartells, no m'ha agradat. Tampoc m'ha agradat que algú hagi ficat també cartells als basureros sobre un acte que es va fer al Centre Cívic organitzat pel nostre ajuntament. L'ajuntament és el primer que hauria de donar exemple, o no? Jo, i la JNC de Deltebre, sempre que hem organitzat algun acte i hem penjat cartells a els hem retirat immediatament després de finalitzar l'acte. Cuidar el poble és estimar-lo. No embrutar-lo és estimar-lo, i cuidar i estimar el poble, és de ser un bon patriota.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens rao Robert, peró ja qui si no embruta i crida no sap fer un altra cosa , amb els radicals em passa com amb els holigans del futbol, sempre penso que no els importa el club; els importa el soroll, els agrada el merder i la violencia. No són altra cosa que el que demostren, en fi. Visca la Terra:Neta.

Adam ha dit...

han estat els maulets d'amposta suposo, ja que al poble no hi ha maulets.

bé n'hi havia un que era professor a l'IES Deltebre.

Anònim ha dit...

el nou forum de deltebre celebra les seves 3000 visites amb nomes 2 mesos...

http://deltebre.superforos.com/

Anònim ha dit...

vaya exemple per als alumnes tenir un professor terrorista

Adam ha dit...

els maulets no són terroristes, un 90% son fills de pares molt convergents, que com tenen molta "pasta" fan cada any un peregrinatge a Euskal Herria i van de "borrokilles".

Anònim ha dit...

Hola Robert sóc en David Morgades (CiU de Mataró)voldria saber si vols enllaçar els nostres blocs: http://elracodemataro.blogspot.com

Ja em diras alguna cosa.

Una abraçada

Anònim ha dit...

Aneu a cagar los de mataró, que al concurs de Cantamania mos vau donar lo mínim de punts :)