14 d’agost 2007

DESFOMENTAR CATALUNYA

Aquest matí, he pogut seguir la compareixença de la Ministra de Foment al Congrés dels Diputats, allà a Madrid. La esperem aquí, al nostre Parlament, almenys, això espero... això si continua, que tot sembla pareixer que sí, que el gobierno de españa continuarà tenint gent incompetent al capdavant, igual que al nostre... en alguna cosa ens pareixem.
En la compareixença s'ha fet evident la baixa inversió de l'estat a Catalunya. Ni uns ni els altres, si Catalunya guanya, perden ells, i no ho poden permetre. Balls de xifres, inversions per aquí, inversions per allà, però tot molt pobre. Ni en lo pressupostat ni en l'executat. No ho volen, no volen que les inversions a Catalunya s'equiparen al PIB, ni uns ni els altres.
Tots els partits, TOTS, excepte el PSOE l'han donat l'esquena a la ministra. L'han tractat de mentirosa, de mala gestora, de no asumir responsabiliats, i de incompetent. I ella s'ha mantingut ferma... en no dimitir. "Dimitiré si me lo pide Zapatero", així estan les coses, per a dimitir t'ho han de dir des de dalt. Veu que s'ha equivocat, veu que els que li van donar suport ja no ho fan, es veu acorralda pels seus fets, i no té la dignitat de dimitir, no pot dimitir perquè li ho han de dir des de dalt.
I ja ens podem anar preparant, que aquesta tarde ja he vist com des de València reclamen més inversions, i estos no perden el temps.
Ni uns ni els altres, ni PP ni PSOE, ni Felipe ni Aznar, ni Rajoy ni Zapatero. Si Catalunya avança perden ells. Si guanyen ells, perd Catalunya. Aquesta és la nostra història recent.

1 comentari:

Adam ha dit...

la veritat que la ministra té més cara que un sac de segells. però això és una cosa que a explotat ara després d'anys de falta d'inversions, però que hem de fer... els catalans cornuts i pagar el beure