20 de juny 2007

Tornar a escola

Ja fa alguns dies que no escric. Mal fet, però he estat de vacances bloqueres. Després de les municipals, m'he trobat en molta feina endarredira damunt de la taula, i he hagut de recuperar el temps perdut. A més, ara mateix acabo d'arribar de Madrid, d'un curs que he hagut de fer. L'experiència ha sigut bona, i he passat bons i mals moments. Com a dolents, el darrer diumenge, que vaig passar de sentir una ciutat callada, a no poder dormir pel soroll que allí es feia... tot ens ho busquem nosaltres mateixos...
Com a bons, tornar a retrobar-te amb companys de l'empresa, i conèixer gent nova. Llàstima de no poder repetir més sovint l'experiència, però almenys, intento gaudir intensament cada segon, això és el que al final ens quedarà...
Tot i estar una mica "desconnectat" aquests dies, he pogut seguir diversos blocs de referència, com La MArfanta, i Ebrediputats. Ara bé, l'alegria més gran que he tingut és quan he vist tornant en el tren de "gran" velocitat, que la Xell Roigé serà la responsable d'urbanisme a l'Ajuntament de Tortosa. M'alegro molt per ella, perquè sé que porta molts anys lluitant per la seva ciutat i el nostre país. Ho farà molt bé, té tota la meva confiança... i la de milers de tortosins! Bueno, ara que he fet el resum obligatori que s'ha d'entregar a classe del què hem fet a les nostres vacances... tornem a escola!

2 comentaris:

Adam ha dit...

quina mala sort estar a madrid, lo domenge passat.

tot i així, lo que recordo del viatge de 8, és que era una ciuat interessant per visitar.

Robert Bellaubí ha dit...

Imagina't, vam demanar un telepiza, perquè no teniem ganes de sortir al carrer a sopar, ja que l'ambient que hi havia era una mica fatxa-madrilista.

Jo hi vaig sovint a madrid, i he de dir que és una ciutat encantadora. Hi ha molt bona gent, i pots visitar molts indrets culturals. Sempre que he anat m'ho he passat molt bé (bueno, llevat del mal rato del diumenge, però això ara ja està oblidat)