29 de maig 2007

Deltebre

Els ciutadans de Deltebre han decidit, i contra això no es pot dir res. No entraré ara en valoracions del què ha passat i de perquè ha passat. Solament diré que Convergència i Imma han fet el que havien de fer: treballar molt pel poble i no enganyar a la gent, no ho sabem fer d'una altra manera, i ho continuarem fent igual. Nosaltres, com a Convergència, amb Imma al capdavant, seguirem lluitant, ja sigui a l'oposició com al govern, per a què el nostre poble continue progressant.

Voldria donar les gràcies a totes aquelles persones que m'han telefonat i ens han donat ànims, això significa que realment senten el nostre projecte de poble. Ara bé, no patiu, que ni estem decebuts ni "tocats", tot al contrari, estem orgullosos i satisfets en la feina feta, i des d'aqui voldria agrair als meus companys de viatje que han treballat molt durant aquests darrers mesos.

La vida pega moltes voltes, i no saps mai el que pot passar demà... ara bé, ahir, avui i demà, sempre amb la cara ben alta i sense haver de baixar davant de ningú la mirada.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Això de la mirada li ho dius a la Imma quan tingue que declarar davant el fiscal pel cas equipaments CAP

Anònim ha dit...

es que el fiscal ha denunciat a algú d'esquerra per haver pagat una notícia falsa a un diari, que s'ha demostrat que estava ben otorgada, havent votat a favor per unanimitat el ple senser, i havent passat per la CUT?

Per això ha d'anar Imma a declarar?

Anònim ha dit...

No la Imma ha d'anar a declarar perque saben que hi han 12 vivendes sobre sol qualificat com a euipament (ahir tornava a sortir a El Pais) es va passar tota la campanya dient que no era veritat,

i si no es veritat hauria de denunciar a L'arquitecte municipal que va fer un infrme on o possa de manifest,

les tactiques com les del PP amb 11-M no solen sortir bé

Anònim ha dit...

Ok, tu i aquest periodista teniu raó. S'ha donat una llicència il.legal. Si valtros o dieu així, així serà, no?

Espero que Imma vagi a declarar, si el fiscal ho troba convenient (però molt me temo que el fiscal no farà res, perquè no hi ha res a fer en aquest tema). Ara bé, el que pot passar és que Imma no vagi sola a declarar,i potser aquells van anar a per llana, surten esquilats.

Difamar surt barato, però el temps, com en tot, dóna o lleva la raó.

Anònim ha dit...

Jo no sé que dirà el fiscal, però només vull que tornin los 1.000 m2 d'equipaments que Antoniet de la Llum l'hi ha fotut al poble

Robert Bellaubí ha dit...

Escolta anònim acusador, JA NI HA PROU, VAL?

Com t'han respòs, primer informat, a veure si ara hauré de veure qui ets (ja que si no ho saps a través dels contadors pots investigar la IP de qui entra) i et denunciarem a tu, ok?

No es pot acusar a ningú sense proves. Així que ja n'hi ha prou. Primer informat, i després parlem tot el que vulgues.

I us ho dic ara. A PARTIR D'ARA CENSURARÉ IMMEDIATAMENT ACUSACIONS SENSE FONAMENTS I INSULTS. És el meu bloc i no em permetré que ningú, sigui qui sigui, faci aquest tipus d'acusacions.

Adam ha dit...

explica'm com mires la ip que t'ha entrat al bloc.

jo també considero que els missatges, que només insulten s'haurien de borrar, però ells es queden des de la seva covardia en l'anonimat.


sobre els resultats, és l'evolució natural, i el retorn als anys 30 on la lliga va desplomar-se i esquerra va guanyar.

qui sap, potser d'aqui 15 anys estem al revés.

Adam ha dit...

per cert felicita a ciu tortosa, que considero que s'han guanyat la victòria.

no dic lo mateix d'altres ciutats del voltant, on sou indestructibles.

Robert Bellaubí ha dit...

Molt bones Adam, jo no ho sé fer, ni ho faré sol pel fet de saber qui és la persona que t'escriu, ja que una de les coses bones dels blocs és que es pot opinar sense fer públic qui és el que escriu una cosa. Ara bé, un amic meu expert en informàtica m'ha comentat que és relativament fàcil d'averiguar. Així que jo no et puc respondre a aquesta pregunta.

Com he comentat, la gent ha elegit una opció, i esquerra ha guanyat en molta diferència. Res és estable ni dura per a tota la vida, tal i com tu dius, però de moment, solament em queda felicitar-vos com a guanyadors.

Unknown ha dit...

Robert, soc militant d'Esquerra i com podràs comprendre estic força content per les 8 regidories aconseguides pel equip de Gervasi. Respecte a vosaltres, a pesar ara de tindre hores baixes, podeu estar orgullosos de tindre una solida base social i electoral; una de les grandeses de la Democràcia es que el poble equivocat o no, s'expressa cada quatre anys i fa la seva sentencia inapel·lable.

Ara, llevat d'una sorpresa, comença la etapa de Esquerra al nostre Ajuntament, al 2011 el poble premiara la gestió del govern o de l'oposició, per tant que cadascú comenci a sembrar per a tindre una bona collita

Els comentaris injuriosos que es fan als blocs i sempre per part de persones anònimes, nomes demostren la seva qualitat moral a mes de demostrar la covardia dels que s'amaguen en dits anonimats.

Robert Bellaubí ha dit...

Enric, gràcies pel comentari, i dir-te que estic completament d'acord amb tu.