17 de març 2009

Sobre la conferència de l'Artur Mas



Ahir no vaig poder anar a la conferència que l'Artur Mas va fer al Palau de Congressos, però la vaig seguir en directe per internet, i he llegit aquest matí el text íntegre de la mateixa, que el podeu trobar al següent enllaç, per si us interessa: http://www.ciu.cat/media/32656.pdf

Mentre el llegia, he sentit comentaris d’altres partits acusant a Mas de ser massa liberal, i com a conseqüència ja està preparat un pacte amb el PP a Madrid per a desestabilitzar ZP (Anna Simó dixit...). Aquest discurs ja cansa... Qui està governant ara, i de fa 5 anys amb un partit espanyolista, que a més pot pactar amb el PP a Euskadi per fer fora al PNB?

Altres, com Zaragoza, diuen que al Mas li falta valentia, que l’ha decepcionat... Tant de bó el Montilla, i els seus escolanets, tinguessin la meitat de valentia que l’Artur Mas, valentia per prendre decisions i per agafar el timó per sortir de la crisi, enlloc de fer de violinistes del Titànic.

Davant els interessos partidistes dintre del govern, País. Davant el mutisme generalitzat, responsabilitat. Davant la inoperància, eficàcia i eficiència. Davant del tripartit, Convergència i Convergència i Unió.

6 comentaris:

Unknown ha dit...

En realitat Artur Mas dona receptes lliberals a la crisi i ho trobo coherent amb els seus principis politics; de totes maneres no tinc ni idea de quina es la medicina adequada per a sortir d’aquesta situació.

Per l’altra banda, nombreu el tripartit com si fos una cosa estranya, quan en realitat es el govern de Catalunya i així es tindria que anomenar; es un govern "legítim" i remarco lo de legítim perquè des d'un principi sembla que se li vulgui revestir de certa bastardia. Les regles de joc son les que son i abans de començar el partit ja estan definides, desprès de la partida i segons els resultats cadascú fa el que li interessa mes.

A mi també m’agradaria a les properes eleccions un pacte entre CiU i ERC, però voldria alguna cosa mes, que miréssim ben alt en vistes a saltar-nos el marc estatutari i per això tothom tindrà que tindre mes alçada de mires.

Robert Bellaubí ha dit...

Enric, el tripartit no és una cosa estranya, és la suma de tres grups parlamentaris que donen suport al Govern de Catalunya, i ho fan per a tenir a CiU a l'oposició, ja que no han complert ni compleixen cap programa en comú, per al benefici del país. Ara, això sí, legítim.

Alguna altra vegada ho he dit. A mi també m'agradaria un pacte amb ERC, però no pactar per pactar, sino amb un bon programa i definint molt bé qui ha d'actuar, ja que actualment hi ha uns quants incompetents legítims tant al Govern de la Generalitat com de diputats al Parlament.

I em sembla que ara per ara, per desgràcia, qui s'esta saltant el marc estatutari estan governant i presidint la Generalitat...

Així anem.... una abraçada!

Unknown ha dit...

Quan dic saltar-nos el marc estatutari en refereixo a anar cap a l’Estat propi.

Robert Bellaubí ha dit...

Enric, just per això ho he comentat...

Volem assolir la independència, i resulta que cada dia perdem un llançol.

I justament el perdem amb partits independentistes que estan governant amb els espanyolistes que ens els treuen... quin país!

Unknown ha dit...

Robert, si volem alguna cosa mes i aquesta cosa la volem fer-la junts no podem estar cada dia retraient-nos tota classe de coses; a vegades convé girar pagina.

Xapix ha dit...

linkat!!! Rara només falta qu actualitzis el blog... jjeej

salutacions des de Mont-roig del Camp