16 de setembre 2008

Passa per la casella de sortida...

Crec que hi havia un famós joc de taula amb una versió sobre Catalunya. Avui, després de sentir les declaracions del Solbes m'ha vingut a la ment aquest "monopoly" català.
Les negociacions estan com al principi, tornem a començar, aneu directes a la casella de sortida, sense cobrar els 3.000 - 4.500 - 6.000.- milions d'euros. I el temps passa... i mentres, espera que esperaras la sentència del constitucional, sentència que s'intueix gens favorable als nostres interessos.
Tira el dau: heu caigut a la casella dels ferrocarrils: Estareu unes quantes tirades sense jugar, ja que el tren va en retràs. "ni rodalies sóm"... encara no està fet el trapàs de competències, que em sembla que s'havia d'haver efectuat al gener... uns cracks!
Vaiga! ara ens toca la de la benzinera, a pagar un cèntim d'euro per litre, tot i que Brusel.les ho considere il.legal...
Que bé!!! a la hidroelèctrica!!!! ara podré utilitzar l'aigua de l'Ebre per als meus interessos!!! vaiga sort he tingut, mira que si no les haguessin derogat part d'aquesta facultat...
En fi, més val no continuar. Els governs amics estan per ajudar-se, però qui ajuda a qui?

2 comentaris:

JM AGELL ha dit...

Bones company!Sóc el Josep M. Agell, cap local del col.lectiu de Reus(Baix Camp). Ens hem vist varies vegades, entre elles a les Barraques de Reus. Molt acertat el comentari, ens estan prenent el pél a tots plegats!
< < jmagell.blogspot.com > >

Salut!

Cristina Casas Rovira ha dit...

hola wapo
soc la cristina de reus!!
que tal?
esta molt be aquest article. bueno suposo que ens veurem aviat. un petonet