11 de juliol 2008

Sobre el Congrés de CDC

Com que he parat a fer un cafè a l'àrea del Mèdol, ara no tinc son, i per això escric aquesta entrada a estes hores.
Ja fa unes quantes setmanes que tenim executiva cada setmana, ja que estem acabant de treballar les esmenes de la JNC de cara al Congrés de convergència, que es durà a terme a partir de demà (o avui) divendres.
En general, el balanç és més que positiu, ja que ens han acceptat moltes esmenes, tot i que encara hi ha algunes que quedaran obertes per a debatre en comissió. Hem estat treballant molt, tant a nivell local, territorial, com nacional. S'han fet bé les coses, i per això, acabaran també bé.
És la força d'una organtizació de joves amb ganes de treballar pel país, que ha aconseguit tenir 210 delegats al Congrés, que de ben segur, donaran suport a l'Artur Mas com a Secretari General.
210 joves que també donaran suport a diversos ebrencs: Ferran Bel i a la meva cap de llista, Imma Juan, que juntament amb Xavi Pallarés, com a President de Federació, i Jordi Ciuraneta, formaran l'executiva de convergència que més ebrencs ha tingut en la seva història.
La JNC ho està fent bé, Convergència ho està fent bé, tant aquí com allà. Sóm partit de govern, sóm el pròxim govern.

1 comentari:

emigdi ha dit...

Robert,
Que vagi bé el congrés. Encara que jo estigui en altres llocs, us ho desitjo de tot cor, ja que per a mi la catalanitat és molt més important que qualsevol sigla política.
salut i independència des de Campredó,
emigdi