03 de maig 2008

Batxillerat nocturn: Jo hagués sigut víctima del tripartit


Aquesta setmana el flamant conseller d'educació, el "tete" Maragall, ha fet pública una maragallada, digna del seu germà... la supresió de les classes de batxillerat nocturn.

Hi ha hagut, i hi ha moltes persones, que per diversos motius, com poden ser l'haver de treballar de joves o no tenir ganes de continuar estudiant, entre altres, no van poder finalitzar el batxillerat. Aquestes mateixes persones, un cop han passat uns anys, han tingut ganes de tornar a estudiar, i gràcies al batxillerat nocturn fins ara, els havia sigut possible. Ara, i amb aquesta supressió, els seguen les cames per a poder llaurar-se un futur.

Jo no vaig acabar el batxillerat quan me tocava (pecats de joventut), i després d'uns anys vaig voler finalitzar-lo. Al treballar, no m'era possible anar a classes diurnes, i per aquest motiu em vaig apuntar a fer batxillerat nocturn, a Tortosa. El vaig finalitzar, i gràcies a tenir aquest títol, vaig poder accedir a fer una carrera, que ja la he acabat, i fins i tot a fer-ne una altra, que estic finalitzant.

Que em vinguen a dir a mi ara, que encara queda l'opció de fer-ho a distancia! però de què parlen? no en tenen ni idea, i ho dic cabrejat! Si a mi i als meus companys de curs se'ns va fer molt molt dur acabar-lo, ja que molts de natros haviem perdut els hàbits d'estudi, i ho haviem de compaginar amb la nostra feina, que ens venen a dir ara de què es pot fer virtualment?

Ho trobo un pas atras molt gran, i més considerant els temps en què vivim, on la formació de les persones és el valor més important que ha de tenir una societat avançada.

Lo dit, jo hagués sigut una víctima del tripartit

2 comentaris:

Cinta ha dit...

Jo també seria una víctima del tripartit.

Anònim ha dit...

Jo seria víctima de convergència i del psc ja que sempre he estudiat en instituts, col·legis i universitats públiques i aquests dos sants partits han optat descaradament per la privada

venuts!!!!!!!!!!1