02 de març 2008

Fent Campanya

Pujar i baixar, Tarragona, Salou, El Vendrell, Gandesa, Valls, etc etc etc. Estem en Campanya, i encarem la última setmana. Este matí hem tingut a l'Artur Mas i al Jordi Jané a Deltebre, on hem organitzat un esmorzar. Ha vingut molta gent. A l'acabar, he pujat amb la Imma Juan, la nostra candidata a les Terres l'Ebre, a Valls, a una calçotada on també estaven l'Artur Mas i el Jordi Jané. Molta gent.
He de destacar el gran número de persones que venen als nostres actes, sense necessitat de portar-los amb autocars, i sobretot el nombre de persones no convergents que també hi van. Tant en els actes que organitza la JNC com en els de CiU, m'he trobat moltes persones que em comenten que no eren votants de CiU, però volen escoltar les nostres propostes, ja que estan desenganyats dels altres partits. D'uns per ser d'obediència purament espanyola, i dels altres perquè prou feina tenen per aguantar-se a la Generalitat, i em diuen: com poden fer força els d'Esquerra a Madrid, si aquí a Catalunya s'estan baixant els pantalons per una cadira!" i em comenten: "imaginat, els fan fora del govern, els tornen a agafar, els utilitzen com a titelles, estos ens han de defensar Catalunya???"
Aquest fet també ho demostra, quan la JNC a les Terres de l'Ebre, tenim més militants que mai, i que cada dia, més joves s'interessen per la nostra organització. Estan cansats d'Esquerra i dels socialistes, estan cansats d'aquest tipus de política demagògica. Volen fets i realitats, i un partit que defense el interessos del territori i del país. Volen la JNC i Convergència. Per aquest motiu, ja us avanço que en els propers mesos, sentireu a parlar d'unes quantes inauguracions de col.lectius de la JNC a les Terres de l'Ebre, perquè pel què representa al vot jove, ara el capitalitza CiU. I que continue així!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Dimecres ma mare vindrà pel teu poble al dinar de dones

emigdi ha dit...

Robert,
Estem en campanya i sembla que totes les crítiques siguin vàlides. Si una cosa és partidista i no té cap sentit, és precisament argumentar que els altres només volen la cadira. I sempre són els altres! A mi, no me la veuràs mai aquesta argumentació, ja fa anys que l'he superada, coneixent gent de tots els partits als quals els guia l'interès ciutadà. D'aprofitats n'hi ha a tot arreu! Tampoc no crec que aquest missatge coli gaire ni us faci cap bé. De fet, Mas i Macias m'han decebut moltíssim. No entenc de cap de les maneres que es pretengui canviar el govern de la Generalitat després d'unes eleccions a casa estranya. Jo no tinc cap simpatia pel PSOE, si fos per mi no hi hauria cap pacte, però no entenc que es pugui qüestionar un govern legítimament triat. quant a baixada de pantalons, Mas en sap molt: cal recordar què va fer amb l'estatut! El cepillao el va acceptar ell, jo no, i les bases d'ERC tampoc. A mi, les crítiques m'agraden d'una altra manera.
A veure si el PSOE és castigat a Catalunya, que bé s'ho mereixen.
Salutacions independentistes,
emigdi

Anònim ha dit...

No sé què passarà, però vaja, els catalans hem de donar un cop de puny perquè ja està bé de tanta inestabilitat!

Anònim ha dit...

enhorabona! endavant la JNC!