10 de febrer 2008

Trobada a Horta i inauguració JNC Gandesa

Aquest dissabte vam fer una trobada de joves a Horta de Sant Joan, on els vam comentar què és la JNC, i les accions que realitzem a nivell nacional per arribar a obtenir la màxima llibertat del nostre país. Màxima llibertat que es treballa dia a dia, sense fer cap brindis al sol, i apostant per la força que té la nostra organitzacio territorialment per poder fer arribar amb molta més força el nostre missatge.

Per la nit ens vam traslladar a Gandesa, on vam fer la inauguració del col.lectiu de la JNC a aquest municipi. Voldria destacar la força en què ha començat aquest col.lectiu, amb un bon nombre de militants, que tenen moltes ganes de fer feina, impilicant-se tant a nivell local com nacional. Una proba d'aquesta il.lusió és que ja han preparat un acte jove per al dia 29 d'aquest mes, de cara a les eleccions a les Corts.

Espero que tingueu molt èxit, Mariona Esteve i companyia, i com deia un eslògan de la JNC: el nostre estel no és fugaç. Endavant!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Wueno Robert, ara ja formem part de la familia JNC i donarem tot per defensar les nostres idees.També vull que sapigueseu que a Gandesa no teniu uns companys de col·lectiu sino que teniu una serie d'amics que us faran costat sempre que façi falta i que per cert volen una revenja al futbolin o a unes partides a la play...i en cubalibres pel mitj...jejej.
Salut