27 de febrer 2008

Encara no s'acaba la campanya?

És dur, els que ho heu viscut, sabeu que és dur. Els militants de base, els simpatitzants, i els que aneu a un míting, veieu, escolteu a unes persones que estan dalt a l'escenari, i que (normalment) defensen un programa, unes idees. Però per poder arribar allí, hi ha molta feina que no es veu.
Setmanes abans de la campanya ja s'ha preparat el programa, i es comença a lligar els actes i el format dels mateixos. Es van modificant les dates, afegint i suprimint actes, intentan-ho quadrar per a què el missatge arribi a tots els indrets del territori, i s'enllaça tot amb les persones que ho han de portar a cap, i que són les que sentiu.
Un cop en campanya, ja és un spring final. Anar d'aquí cap allí, fer no sé quants quilòmetres per un acte, i a l'acabar-se tornar per a fer-ne un altre, i tot seguit, fer 80 quilòmetres més per acabar a les 3 del matí a casa. És així, varien les distàncies, però no les agendes, on no caben a vegades ni 15 minuts per a descansar i fer un cafè.
Jo no sóc candidat però m'hi sento, sempre m'he sentit candiat, el fet d'anar pels pobles, pel territori, i donar suport (el suport modest que jo puc donar) a les persones que treballen per a què els actes surten bé, em fa sentir de meravella, principalment perquè jo sóc el primer agraït quan ve algú de fora a un acte del meu poble.
Com sabreu, des de la JNC portem una campanya amb 14 actes a tota la demarcació, i al ser el represntant d'aquesta organització a les Terres de l'Ebre, assisteixo a tots els que es fan, ja no per obligació, si no per gust, pel plaer de tornar a retrovar-te amb gent coneguda i amb molt bons amics, i també, com no, per a difundir unes idees, un programa, que trobo que és el millor per a Catalunya.
Aquest dissabte passat, la JNC va estar a Tortosa, i després a Deltebre. Ahir vaig anar al míting de Reus, avui hem fet dinar de joves empresaris a Deltebre, i esta nit he anat a Alcanar i Ulldecona, demà míting a Tortosa.... i anem sumant.
A estes alçades ja començo a estar una mica saturat, però continuo endavant i aprofito cada moment, ja que sé que quan tot això s'acabe, enyoraré tota aquesta moguda.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ens veiem al míting de Tortosa

Anònim ha dit...

Disfruta molt en aquests dies, encara que jo que et conec una miqueta se q ja en disfrutes... aprofita al màxim!!!! apa un petoent

Anònim ha dit...

Doncs tens tota la raó del món. Del que es veu a la feina que hi ha al darrera hi ha més quilòmetres que vies d'AVE. Però bé, així són les coses... tot sigui per tirar endavant el país!