27 de juny 2007

Resposta a Primera decisió del govern de Deltebre

En primer lloc, sento no haver complert en el termini que vaig donar, de publicar la resposta avui al migdia, però la feina no m'ho ha permès.

Dit això, Quina ha sigut la primera decisió del govern anomenat d'esquerres de Deltebre???? Efectivament, pujar-se el sou. Els guanyadors han guanyat un fantàstic viatge turístic per unes hores a Deltebre!

Ara en serio, us adjunto el quadre de com estaven els sous l'anterior consistori, i com han quedat ara. Hi ha coses sorprenents, com ara que 4 persones cobren com el sou de l'alcalde: 2.160-2.191euros, o que que el regidor de festes cobri una dedicació exclusiva (2.160.-euros). Estan a govern, poden fer el que vulguen. Poden agafar les dedicacions exclusives o parcials que els sembli, no s'ho han pensat dos cops. Estan a govern, i ells decideixen el que volen cobrar. ARA BÉ, el que trobo (i algún d'estos que està a govern també...) dennigrant, i una burla a l'oposició és que els han baixat les retribucions a 75.-euros per ple, que per cert serà cada 2 mesos (seguiré més avall amb aquest tema).

A veure, trobo que si no s'haguessin tocat el sou, i diguessin que havien de baixar les retribucions a l'oposició, doncs vinga, a baixar i no passa res. Pero cobrar ells 5.296'55.-eruos més mensulament, i baixar el sou als altres és una vergonya. És fotre-se'n del grups i de les persones que representen una part prou important del poble.

Mireu el quadre i adjunt i refelxioneu.

En quant als plens ordinades cada dos mesos, des del partit socialista, concretament el seu cap de llista, no va parar de repetir durant no-sé-quant-de-temps que els plens s'havien de fer cada mes, ja que la ciutadania no acabava d'estar informada... Callau, com el tripartit, un cop al poder, s'obliden del que pregonaven. Ara estan a govern, manen ells.

Resumint, el nou govern de Deltebre pregona la participació i el consens, però a l'hora de la veritat, desprecien l'oposició i fan el que volen. Manen ells.

Tot i això, CiU continuarà treballant, demanant, proposant, exigint i fiscalitzant pel bé del poble. Els ho hem deixat de perles i en bandeja. Tenen diners, i projectes a punt d'executar. No permetrem que malmeten tot el que nosaltres hem fet. Però de moment... manen ells.

90 comentaris:

Anònim ha dit...

que fort!!!! estos socialistes s'han passat la campanya criticant la participació i ara entren i queden com si ells d'idees no n'haguessen tingut cap i les d'erc siguessen les que valen. Ja us val, ja! Tocar poder i callar!!!!!

Anònim ha dit...

més que un govern desquerres això pareix una dictadura i això que la portaveu de la dicatudura diu que es novata i no sap ni quan cobra. I demunt de tot vol coordinar lajuntament sent novata!!!!

Anònim ha dit...

qui més corre vola! abans d'acomençar a traballar pel poble, la buxaca ben plena

Anònim ha dit...

Masa pooooc, encara san embutxacat poc, ara la gent que no es queixe, teniu lo que heu votat. volieu a Aspa, pos auuuuuu mingevol i dixeu que s'omplie les butxaques. Tan d'esquerres i mans netes, i resulta que son més bruts que les ungles d'un mecànic.

Anònim ha dit...

la novata esta de la que parleu es diu Sonia de Farina, i és superperillosa, perquè no té ni idea DE RES, i se pensa que ho sap tot. Al Ple davant del tot el poble, ja va quedar palesa la seva inutilitat i desconeixement total de la dinàmica municipal.

Anònim ha dit...

només de parlar ja aufen esta. Pos jo estic en lo comentari de l'anonim que diu, que encara roben poc. Ara mos haurien de pujar mes les basures i tot. per inutils de donar lo vot a ERC. Havien de salvar lo poble i resulta que començen per salvar-se ells.

Un apunt, al bloc dels Socialistes (ALGINET) i de ERC (ROQUET) es diu alguna cosa d'aixo? si son manipuladors.... se queixen de franco i ells fan lo mateix. Que dictadors xec.

Anònim ha dit...

Hola... mireu, les esquerres quan arriben al poder s'obliden, i la dreta quan perd el seu poder, té ràbia. Això son defectes.Cadascú te el seu. Desde l'any 1991 que CiU està a l'ajuntament, contant tots els regidors que ha tingut i els sous d'alcaldia, quan ha cobrat del poble ? Algu te una idea ? I ara, que els que el poble " MAJORITARIAMENT" han elegit per dirigir els destins del seu futur s'hagin pujat el seu sou, la dreta local es posa les mans al cap. Senyors de CiU, la ruïna de Deltebre han estat vostés, amb acords com els de SOREA o EUCAGEST...o amb les entrades d'ARREBATO, o volen 30 passes per a la degustaci´gastronómica... feu números... i quan CiU ha estat al govern de Deltebre s'han perdut diners......

Anònim ha dit...

estic d'acord en tú en això d'eucagest i tota la pesca, pero reconexi que ERC tan pronte començen ja sels veu lo plumero. No volen ser tant legals? l'unic que son es dictadors. imposen ells mateixos les coses i a mi no me dona la gana pagarlos a ells la bona vida. lo que havien d'haver fet es començar treballan per al poble i no per a ells. aixo es ridicul.

Anònim ha dit...

Algú està parlant de ràbia??????? qui té ràbia?????? en cap moment s'ha parlat de ràbia.

Els mateixos que estan a govern ja s'han barallat pel tema dels sous, ja que a esquerra i entre els socialistes, hi ha gent bona, autèntica, no com altres poca-vergonyes l'únic que volen és desprestigiar a l'oposició.

Per cert, dir-me UNA SOLA PERSONA DE CONVERGÈNCIA DE DELTEBRE QUE SIGUI DE DRETES. Potser sóm més d'esquerres que algun o alguna que hi ha ara a govern...

La ruïna??? t'has mirat els comptes de l'ajuntament fillet meu? pos passa algún dia que algún dels teu t'ho ensenye, a veure si apreneu una miqueta.

JOAN ALGINET ALIAU ha dit...

Mira ara resultarà ser que CiU es d'esquerres i que ERC i el PSC són formacions subcontratades del PP. Dir que CiU és d'esquerres es com dir que els nens venen de París o que els Reis Mags existeien. Siusplau, no perdem ante tot la dignitat. Et recordo els pactes CIU-PP ?? No cal, suposo que ja els deus saber... Deltebre quan Imma i Jordi han governat, jan surtit d'un lio per entrar-ne un altre. Sort de Gervasi que ha conseguit inversions de la Generalitat, perque Imma i Jordi no poden anar a cap despatx que no els coneixen a cabanda. Que bonic, quina il·lusió los tres exalcaldes de Deltebre a l'oposició. Deltebre necessita gent com Aspa i callau, gent formal, treballadora... ara començarà a caminar Deltebre. Mai més Imma i Jordi !!!!!!!!!!! Ara Aspa i Callau !!!!!!!!!

JOAN ALGINET ALIAU ha dit...

Demano disculpes si he pogut ofendre a ningú, pero ja fa dies que rebo missatges anónims, i trucades extranyes. He tingut una subrixida de ira, i me anat massa de to. Demano disculpes a Imma i a Jordi si s'han pogut ofendre, ja que els considero prou bons als dos i dels quals tinc molt bona amistat. M'he deixat endur per l'apassionament però ja fa dies que em van intimidant... Espero que em comprengueu. Perdona Robert...

Robert Bellaubí ha dit...

Bones Joan,

trobo lamentable lo dels missatges anònims i les picades estes. No entenc com a dia d'avui pugue haver desgraciats que facin estes coses. Totalment condemnable.

Home, així que al poble, els de conver sóm de dretes... jo no hem considero de dretes, i a l'igual que jo, molts dels meus companys. A més, nosaltres mai hem pactat al poble amb el PP, vosaltres sí que ho vau fer, i vau fer alcalde a Juanito. Així que deixem de parlar de dretes-esquerres i fiquem-nos a parlar de poble, o de país.

Vinga, cuidat i espero t'hagin anat bé els exàmens!

Adam ha dit...

moltes de temes,

començo pel que em fa alusió. si no comento res, és perquè no estic al poble i no sé com el tema. i no si no te mostres, i t'amagues igual que els estruços, demostra la teua covardia com a persona.

els sous, ni tant sols has donat els 100 dies de crèdit al govern municipal. si creus que donar 75 euros a l'oposició és poc, si d'aquí 4 anys torneu a guanyar canvieu-ho.

Anònim ha dit...

adam, set nota que no estas al poble i que no has vist les cifres dels sous perquè si de veritat ets desquerres lo que hauries de fer es marxar desquerra en lo que ha fet. I pensa que la vostra novata portaveu molt d'esquerres no és quan canvia de partit nomes per diners.

Anònim ha dit...

anònim estàs equivocat! no només volia diners sinó que volia manar a convergència però com no ho va aconseguir va fer cap a erc per diners i per manar. Que déu els agafe confessats!!!! Ai, que no hi creuen! au gervasi que no saps lo que tins.

Anònim ha dit...

ja comença a haver mala maror en esquerra.... sonieta comença a fer de les seves

Anònim ha dit...

alginet valdria la pena que callés perquè parlar para después rectificar... com quan deia que callau era lalcalde que deltebre necessitava i per poc se quedar sense ni lacaminar.

Anònim ha dit...

Los regidors de l'Ajuntament nos costen lo mateix que l'any passat (la partida presupostaria és la mateixa ja que el pressupost ja estava aprovat),

lo que han fet és baixar el sou dels regidors de l'oposició i pujar los del govern,

em sembla del tot lògic, ja que los del govern tenen unes responsabilitats de govern i gestió i los de l'oposició no (es voluntari i ningú els demanarà comptes),

a la majoria de pobles de Catalunya los regidors de l'oposició no cobren,

lo que si queda palés és que a la Imma Juan i companyia això de la pela los toca fort, ja que valoren lo respecte que s'els pot tenir en funció de les peles que cobren...

au macha que se t'ha vist lo plumero... aganxa i no t'ancantes

lo que tendrien que fer los 3 mamuts de l'oposició es plegar si encara los queda vergonya

Anònim ha dit...

hi ha regidors que pagan ells 2.000 euros/mes de la seva butxaca són cars para lo poble, hi ha coses que si que tenen preu, només alguns petits exemples:

Jordi Casanova: enviar una retro a fer un camí dins de PEIN = 46.000 euros defensa juridica a costelles de l'Ajuntament.

Imma Juan: desfase piscina i pavello 2.800.000 euros de més en factures d'obra (per mala gestió)

Jaunito Bertomeu: sopas d'anguileta pagan l'ajuntament de 350.000 de les antigues peles

etc...

los 12 anys que ha perdut Deltebre en 3 alcaldes inutils NO TE PREU

tot això de bades és car!

arri ja macho, mamuts aganxeu d'una puta vegada gossos!!!

Anònim ha dit...

daaarme argooo que so de lopocizió

Anònim ha dit...

Pos a mi los 75 € d'Albiol me dolen que este no viu ni al poble

Anònim ha dit...

Pos a mi me doles los de Imma, Juanito, Jordi, etc....

Anònim ha dit...

Home los 3 manuts en los anys que fa que estan xupan segur que tindran un raconet per poder anar a l'ajuntament a fer oposició, no?

Anònim ha dit...

I pensa que Lluiset s'havia deixat los estudis confiant cobrar de l'ajuntament, jejejeje!!

Anònim ha dit...

La meva opinió: que un regidor amb dedicació parcial o exclusiva cobri 1.500 €/mes nets pot ser raonable i s'haurà de valorar un cop es pugui analitzar la seva gestió (criticar ara entenc que és precipitat)

lo que no entenc és la demagogia del nostre amic Robert ja que la seva amigueta Xell de Tortosa per la seva dedicació cobra molt més (quasi lo doble) que un regidor/a de Deltebre amb la mateixa dedicació però d'aquesta no diu res, l'hi sembla be no?

deixem treballar i quan toque valorem, parlem i votem

i las viejas glorias (Imma i Juanito) el que tenen que fer és renovar els seus partits que igual los voto i tot si ho fan

Anònim ha dit...

Pero sials de CiU nols calen los sous quells estan patrocinats pels mañets, lorensets i salaets de turno...

Anònim ha dit...

Xeic Robert tu ets soca macho!!!

que collons heu dixat los de CiU? si tan de puta mare ho heu fotut com és que sou lo partit que a perdut més vots (-500) i a més a totes les taules del vostre feudo,

fes-t'ho mirar macho que estas enchonat en Imma i no pots vore la realitat

si tots los projectes són per la cara de Gervasi, però si CiU no estava ni al Govern que collons heu portat vatros? si Imma ni ha sortit del poble només que per anar-s'en de viatge de xalera,

l'únic a quí s'ha vist treballar a sigut a Gervasi i el que sembra recull i lo POBLE company ancara que ho volguesseu amagar NO ÉS TONTO i los numeros canten,

a vore si la teua Imma tornarà a repetir a l'executiva despues que voran lo bagatge que porta que li van deixar lo partit en 3.100 vots i l'ha deixat en 1.400 vots despues de poder manar 8 anys, això no ho analitzea company?

deu ser fruit de la seua gran gestió o és que lo poble és gilipollas, no vulgessiu amagar les vostre vergoñes apelant a la ignorancia de la gent

Robert Bellaubí ha dit...

Algú s´ha ficat en mi? a veure si he de començar a repartir òsties!

jejeje, és broma!!!! podeu ficar-vos en mi tot el que vulgueu, això sí! sense insultar...

Jo no m'he queixat, tal i com dic a l'article, de què s'hagin pujat el sou. Estan a govern, i ho poden fer. A més, trobo que alguna de les pujades està bé, però no totes. Hi ha algunes que no les trobo bé, com ja he comentat. PEr les dedicions exclusives o parcials, en poden haver, però no triades a dit, sinó fent un anàlisi de les carteres.

En això em vull referir que la meva amiga Xell o qualsevol altre pot cobrar una dedicació exclusiva, si aquesta està ben planificada en termes de gestió. Sobre l'organització del govern a Tortosa, ja ho parlaran en un altre bloc, o si algún dia m'informo i en tinc ganes, en parlaré aquí.

Una altra cosa voldria dir, trobo injust que algú hagi fet un comentari com el que ha fet sobre Lluís, ja que és una persona que ha perdut moltes hores des de fa molts mesos per a mirar pel bé del poble i del partit. Ell, a l'igual com jo, hem deixat de guanyar prous diners, i el que és més important, oportunitats profesionals més bones, per participar en un projecte comú de poble. Puc assegurar que ell no ha anat mai per diners, i em sembla que tant li seria cobrar 35 euros al mes, com cobrar 375.-euros, com cobrar mil i pico estant a govern. Hi ha coses que els diners no ho paguen.

Robert Bellaubí ha dit...

Ara mateix acabo de penjar el comentari anterior, i he vist que han ficat una altre, una mica ofensiu.

Podriem discutir hores i hores el que han fet uns i el que han fet altres. Ja ho he dit en els meus articles el que penso el que ha fet gervasi, imma i els altres; i el perquè de la pèrdua de vots de convergència. Si cal, ja ho tornaré a dir en un altre article, pero sol cal fer un repàs al que porto escrit.

Al fi i al cap, tant criticar a Imma, i passarà que quan es deixi la política tots l'alavaran, tal i com ha passat en el President Pujol.

Vinga, bona nit a tots, inclús al que em tracta de soca.

Anònim ha dit...

Quant d'anònim hi ha per aquí, no? És que ja no som capaços de donar la cara per dir el que pensem? Jo entenc que és més fàcil insultar des de l'anonimat, però és més valent fer-ho a la cara.
Evidentment, per seguir amb la tradició, signaré com una anònima més que sóc.
Salut a tots!

Anònim ha dit...

NEWS:

Segons fons de l'Agència Carnus Expres:
Juanito, Imma i Jordi han fet un grupet de musica peruana per anar a tocar a les boques del Metro i així recaptar fons per poder fer oposició, Imma canta i toca l'acordeón, Juanito toca l'armonica i Jordi la guitarreta,

lo nom del grup segons rumors sirà "Xapadillo's free" i en breu començaran una gira per les linies L3 i L5,

segons s'ha pogut saber Jordi s'ha implantat unes orelles tipo Polomino que vol representara la imatge del grup

Anònim ha dit...

Última Hora CARNUS EXPRES:

Imma Juan estrena look amb un poncho arcoiris i nou pentinat patrocinat per la seva novia Isabel per l'ocasió,

segons sembla el trio ara sirà un quintet, després de la incorporació de Lluiset a la flauta (li fa il·lusió bufar) i d'Albiol a la Gaita,

lo ex-regidror d'Hisenda Albiol a declarat que a partir de donacions superios a 5 € s'aixecarà la falta escosesa (i no porta cansoncillos,

lo look Palomino de Jordi causa furor a l'estació Liceu de la L3 on el seu single "yellow xapadillo" a provocat colapses al passadis,

demà a l'estació Entença de la L5 estrenen "xapadillo sense límits"

Anònim ha dit...

NEWS "XAPADILL FREE":

vist l'exit del grup format per "las viejas glorias" de l'oposició los del grup s'estan replantejan serisament lo de fer oposició a l'Ajuntament de Deltebre, ja que la cosa va bé i estan recaudant bastants quartos entre la gira de les boques de metro i lo top manta de Plaça Catalunya,

potser en breu incorporarán algún reforç per lo Top manta i esta sonan en força lo nom de Maset del moli (que segons fons properes ja s'ha comprat una astoreta),

la resta de colaboradors de CiU s'han plantejat de comprar una gran remesa de cayes de pescar, piles i relotges a Taiwan per anar a vendre als cafes i a les fires al costat del morets

Anònim ha dit...

collons totes les putes tinen sort,
jo que em pensava que a nestos sels havia acabat lo xollo de cobrar de l'ajuntament i ara resulta que es faran rics i tot, bueno no hai mal que por bien no venga

Anònim ha dit...

Estic en Robert, Lluís (i també el mateix Robert)em sembla una persona que s'ha dedicat a la política sense anim de lucre i en convicció,

però també crec que ha esta manipulat per una colla de vells macacos que només busquen interesos personals (sobre tot del sector del tocho) i que tots coneixem, aquesta gent s'haurien d'apartar (o marxar) i deixar a gent com Lluís, Robert, etc... que recuperen la confiansa dels convergents del poble

sóc convergent i aquestes municipals encara vaig votar CiU (malgrat anar Imma) però si no hi ha una renovació a fons això de votar CiU o deixaré corre d'aburrit de vore sempre los mateixos caretos.

A i una última cosa com a convergent m'en dono vergonya que la Imma juan es queixi de que han baixat lo sou a l'oposició, això és lo que més li preocupa?, com a dit un anònim més amun, només se sen valorada pels diners que cobra?, si de veritat s'estima al poble que se'n vaigue cap a casa i que no espere a que els de dalt la fotiguen fora i en lo que a guanyat de la política si vol pot estar 20 anys fent oposició sense cobrar

Anònim ha dit...

Per dignitat IMMA JUAN vesten que fas pena!!!

Anònim ha dit...

Estic en lo convergent d'abans, renovació a CiU JA!!!, jo tame men dono venguenza ajena descoltar a Imma

Anònim ha dit...

HEU VIST LO PUNT, QUE PATETIC!!!!

acabo de vore que los de CiU han denunciat al PUNT la baixada dels seus sous i a més segons sembla manipulen (com sempre) la informació per intentar enganyar de nou al poble ja que comparen els sous nets de la última legislatura en los bruts d'aquesta... que penós, però no veieu que la gent os vora lo plumero...

La 1ª preocupació de CiU és lo que cobren de l'Ajuntament...PATETIC!!!

Anònim ha dit...

Lo més fort!!!

Tot i lo revolt que han volgut aixecar los de CiU ara resulta los regidors de l'Ajuntament al poble li costen ara menos que l'any passat (de la partida que hi havia sobren 200 €), lo problema és que los de CiU cobren menos,

Anònim ha dit...

Perdona´m Robert però carinyosament t'he de tornar a dir SOCA!!

com una persona en estudis com tu, pot comparar sous nets en sous bruts per intentar engayar a la gent del teu poble, de veritat te penses que la gent del poble són tan curts?

una de dos o ets SOCA o ets un manipulador interessat,

Robert Bellaubí ha dit...

T'agrïria no tornis a dir-me aquest paraula. Un cop val, 2 també, però 3 ja és excessiu...

Escolta, ni sous nets, ni sous bruts. Quant és el que cobraran? A veure si et passa igual que li va passar a Sonia durant el Ple, que al final no sabia ni el que deia.

Ara resultarà que CiU no pot opinar per res. Els altres s'han ficat en CiU i en Imma tot el qe han volgut, i naltros ara hem d'estar callats. Doncs no ho estarem! surtirem als diaris o on faci falta per a denunciar els fets que veiguem que no estan bé.

Torno a repetir, no ens hem queixat en cap moment per una pujada de sous. Ens queixem perquè aquest increment és desproporcionat en correspondència a les tasques a desenvolupar. I ens queixem de la reducció de les retribucions a l'oposició perquè creiem que pujant-se ells el sou d'aquesta maneta, i baixar-lo a l'oposició és èticament reprobable.

I una cosa, com ja us he dit a l'article, sé de part certa que aquesta mesura no ha agradat gens a algún regidor que està ara a govern, així com a molta gent d'erc i psc. Ni plorem ni ens queixem. Denunciem un fet, a l'igual que erc i el psc denunciaven altres fa 4 anys contra naltros

Anònim ha dit...

A la teva pregunta:

"Escolta, ni sous nets, ni sous bruts. Quant és el que cobraran?"

Resposta: hauries de saber que compares els sous nets de la legislatura pasada en los sous bruts d'aquesta. L'Alcade ingresarà lo mateix que ingressaven Imma, Jordi i Mingo més la pujada anual de IPC 1.515 €/mes (2 mil i pico bruts), los anteriors 3 regidors amb dedicació citats anteriorment cobraven 1.928 €/mes bruts (1.400 nets com tu cites), a tu que treballes a la banca això t'esta feo i crec que hauries de rectificar la teua taula de comparacions ja que es erronia i no més buscar la demagogia barata,

abans de publicar alguna cosa a la premsa ho haurieu de comprovar ja que ara heu fet el ridicul, ja que la veritat s'acabarà sabent,

un altra cosa és l'opinió que em mereix pujar els sous a l'equip de govern i baixar-los a l¡oposició, això és un altre tema, però no malipulesem la informació.

per cert los regidors al poble a partir de dimarts li costaran en gloval 200 €/mes menos que abans i això si vols si que ho pots dir als diaris que és veritat

Anònim ha dit...

Sóc convergent i demano perfavor als dirigents de CiU municipals que no faiguen més lo ridicul, ja li heu donat 8 regidors a ERC, que voleu ara que nos quedesem en 2 i donar-l'hi a ERC la majoria absoluta, si usplau feu una oposició seria i sino en sabeu canvieu als vostres dirigents (comite estratègia politica de CiU DIMISSIÖ JAA!!)

Anònim ha dit...

Jo l'únic que sé és que la legislatura pasada lo regidor que va treballar més erà lo que menos li costava a l'ajuntament GERVASI ASPA (la mitat que Imma, Mingo i Jordi), i en lloc de plorar i queixar-se va treballar més que ells,

QUE N'APRENGUIN!!!

Anònim ha dit...

Robert ja que t'interessa t'explicaré un cas que pots comprovar miran los decrets,

l'anterior legislatura quan Imma era Alcalde en 5 regidors cobraven un plus ella i Mingo (com a 1er Tinent d'Alcalde), després va entrar al govern ERC i Gervasi cobraven com a Regidors normals de Govern (hagués pogut demananar alguna dedicació si és volgut), després entra Jordi i lo mismo cobra com a regidor de govern i punt,

però que pasa quan Imma té que deixar l'alcaldia a Jordi? (i per tant quedar-se en lo sou de Jordi), pos que se fa un Decret i se fot una dedicació per cobrar més, la pela és la pela i més si està Imma pel mig (ella cobrava lo mateix que ara Gervasi i Paco -IPC)

i només vull fer referència als sous de l'ajuntament no als dels altre organismes que la Imma també cobra del CODE, de la Executiva de CiU, de la Fundació La Caixa, etc...

Anònim ha dit...

Senyor Robert en vista del que ha sortit publicat al seu bloc sobre els sous del nou equip de govern, agraïriem t'informeses bé abans de publicar res.
Per a la teva informació i en aquest ajuntament està a la seva disposició i també per a tot el poble, fotocòpia de les nòmines del mes de maig cobrades per tot l'quip de govern i oposició, i és de la següent manera:
Govern CIU-ERC:
*3 sous per 1502,53= 4507,59 (per cert que Imma Juan sense ser alcaldessa cobrava lo mateix que sent-ho sense enterar-se el grup d'ERC).
*6 sous de la resta de regidors a 1081,81 euros que representa un total de 6490, 86 euros, que la gent del poble i els mateixos treballadors de l'Ajuntament han pogut compravar qui d'aquests complia amb les hores de treball.
*8 regidors de l'oposició a 360,61 euros cadascú que són 2884,88euros.

Aquestes xifres pujen un total de 13.883,33 euros.

En el nou govern d'ERC-PSC aquesta xifra puja a 15520,07 euros. Per tant, significa o millor dit;la diferiència respecte l'anterior govern és de només 1637,74 euros, sense augmentar cap partida pressupostària, simplement el que s'ha fet és baixar el sous de l'oposició.

Com pot veure o està poc informat o hi ha mala fe.

Com hem dit abans, tot això és públic i està a la disposició de tothom. Si vol l'atendrem persoalment. Nosaltres donem el tema per tancat perquè la gent jutjarà d'aquí 4 anys, i el poble ja està veient en 4 dies el canvi que s'està duent a terme en neteja de platges, neteja viària, etc. No obstant, ja que vostè demostra estar molt interessat per números estem disposats a atendre'l per explicar-li tema de piscina , festa de surfing, etc. etc....

(Durant la passada legislatura les regidores d'ERC han conseguit per al poble més de 2 milions d'euros en subvencions per a obres més que sumant les subvencions de 23 anys de govern de Convergència.

A la seva disposició i a la de tothom.
Grup ERC-PSC.
Ajuntament de Deltebre

Anònim ha dit...

Ara resulta que els d'erc es fan passar per lajuntament per dir el que no són. Fins a on heu arribat???? Això deu ser pel problema intern que teniu, no? que la gent se us està tirant al damunt. Un 10 a la regidora (portaveu novata) de comunicacions.

Anònim ha dit...

aquí hi ha un ball de xifres impressionant. uns cap amunt, els altres cap avall. La comparativa es fa en base a sous bruts en els dos governs i els que diuen que no és veritat que demanin la informació a l'ajuntament. Imma, Jordi i Mingo cobraven el mateix, és veritat: 1420 €/mes bruts.

Ara, Gervasi i Callau cobren el mateix: 2191,36 €/mes bruts. I hi ha una dedicació parcial de 1.440,57 € bruts per a tere culvi (que per cert, hauria de tenir dedicació exclusiva perquè és qui vol menos protagonisme i porta el dia a dia de l'ajuntament millor).

Després hi ha els dedicacions exclusives no justificades de la regidora de comunicacions i del regidor de festes que, pobrets, com no tenien faena els han tingut que ajudar i pagarlos en sou brut, 30 € menos que lalcalde. Visca l'Ajuntament ONG!!!

Per cert, Gervasi, hauria de donarsen compte que tot lo que ha guanyat (en vots, no en diners, que també -entre trapixeo i trapixeo) és gràcies a miguel i tere culvi que són los regidors que li ho han fet tot. Ara, en esta colla que porta, no farà res.

Anònim ha dit...

A veure company és fàcil sortir de dubtes, truca a L'ajuntament pregunta per David Torres (secretari) i ho preguntes, jo ho acabo de fer i no crec que m'hagi enganyat: Imma, Jordi i Mingo cobraven el mateix, és veritat: 1420 €/mes NETS (1.985 €/mes BRUTS),

no emboliques més LLUFA!!

Anònim ha dit...

Gervasi ja es frega les mans, en esta oposició fregarà los 12 Regidors d'aqui 4 anys,

COMITE ESTRATEGIA POLITICA DE CIU DIMISSIÖ JAA!!!

Dirigents de CiU, quina vergonya me'n dono d'aver-vos votat, la mare que'm va parir!!

Anònim ha dit...

Pos a mi me dolen los 75 euros de l'oposició

Anònim ha dit...

per al GRUP d'esquerra, on estan estos 2 millons deuros? va a vore lo sarro tan ple que està o ja lau buidat on no teeniu que fer-ho?

Anònim ha dit...

No emboliques tu, ni fiques a Torres pel mig. ÉS mentira que Imma hagués cobrat 1.400.-euros nets! Estos diners eren bruts.

I per cert, que fort que l'Ajuntament de Deltebre, es dirigeixi a aquest bloc, que ho faci l'executiva d'esquerra, pot ser més normal, però em sembla que millor seria que arreglin les desavinències internes...

Sonia, t'estimem! tu endavant, que si tu vas endavant, esquerra s'enfonsarà!

Anònim ha dit...

A l'anònim que parla del que suposadament li ha dit el secretari de l'Ajuntament. NO ÉS VERITAT! Els sous nets depenen de cadascú segons el % d'impostos que paga. Per tant, els 1420 € de jordi, mingo i imma eren bruts com també ho són ara els d'erc i el psc. I sinó demaneu les actes i ho veureu!

Anònim ha dit...

Xeic a vore si nos antenem,

quan jo dic BRUT (a lo millor no ho dic bé) vull dir lo que li costa a l'Ajuntament estos sous (abans 1.995 € Imma i ara 2.191 Gervasi), després a cada un li descontaran lo d'impostos lo que sigué,

lo que no pot ser és que a la taula es comparen coses diferents (que ho comparen tot en lo que costaven estos sous a l'ajuntament, no només los d'ara), que sou uns pillets,

ara tu dir-li brut, mascarat o com vulgues

Anònim ha dit...

els d'erc ja podeu dir el que vulgueu per embolicar la gent que la qüestió al final es que cobrareu més del que els altres cobraven. Això només vol dir que els diners del poble aniran per a vatros al puesto d'arreglarlos los seus problemes.

Anònim ha dit...

Lo que teniu que fer los de CiU es convocar una Assamble general abans de l'agost que hi ha gent del partit de sempre que tinen ganes de dir-vos quatre cosetes,

això si a dalt de l'escenari pujeu tots los del COMITE ESTRATEGIA POLITICA i doneu TOTS la cara que hos hau carregat lo nostre partit

Anònim ha dit...

que trist es que hagueu datacar personalment els altres politics per estafar el poble com feu. Miseria humana!!!!!! En gent com vatros, la rabia i lodi augmenta dia a dia. Seguiu aixi i tindreu la vostra recompensa pronte.

Anònim ha dit...

COMITE ESTRATEGIA POLITICA DE CIU DIMISIÓ JAA!

Anònim ha dit...

Segons sembla los Regidors de CiU i PP ja han reservat puesto per montar unes paradetes de morets per vendre ulleres i relotges a festes, i los dies que plogué aniran al caragol

Anònim ha dit...

Pos jo necessito que algú me vingué a tirar un parell de maquinades als marges, si algú de l'oposció esta interessat...

Anònim ha dit...

Si no poden passar que vaiguen a serveis socials de l'Ajuntament que Miguel los atendra bé

Anònim ha dit...

Home Albiol i Lluis pera rascar i collir bejoqueta sirien bons que son llargs i prims

Anònim ha dit...

Podrien arribar a un acord amb l'Ajuntament per que los deixen omplir lamobilet a lalmasen de la brigada

Anònim ha dit...

Pos en los defases de Eucagest, SOREA, Equipaments,etc.. hesem pogut arreglar tot lo poble o pagar 3.000 € a 30 regidors 15 anys,

però si sou los que més teniu que callar i encara aneu de xulos,

os passarà un plan ja voreu ja,

si aneu torejant al bou, penseu que esteu detràs d'un burladero fet de palla i si tosa farà sang

Anònim ha dit...

A Albiol li ha surtit faena de doble del Sr. Barns als Simpson

Anònim ha dit...

NEWS XAPADILL FREE:

segons sembla Imma Juan esta enfaenada compasant la nova canço "Tengo un Xapadillo negro", al poster de presentació sortira Jordi en una caña d'amburinada a una ma i un bentrol a l'altra,

es busca simbolitzar la practica encestral de la casa de l'aguila

per la promoció s'editaran samarretes amb una amburinada serigrafiada i estiran patricnades per Turisme Terres de l'Ebre per patrocinar un producte deltàic

Anònim ha dit...

Los xapadillos los podein secar el la fabrica de vent del PP

Anònim ha dit...

Home pos Imma a la tellerina en les anques tant potens que ti estiran faria mal

Anònim ha dit...

JAJAJAJAJAJAJAJA!!!!!!

AIXÒ PAREIX POLONIA, ES BO VORE QUE NO SE PERT L'HUMOR JA FA RATO QUE MASTIC PARTIN

Anònim ha dit...

Maset a fichat tot l'hivern per una colla de mandarinaires del lligallo (10 basquets de clausula de resició)

Anònim ha dit...

albiol esta montan una colla descarradors per fer la campaña de lauliva a Tortosa

Anònim ha dit...

Jordi de pesteta esta buscan un colla de birbadors si s'apunten los de CiU podrien recuperar part dels diners quels han tret per pagar la seua dedicació

Anònim ha dit...

Aneu marejant la perdiu, i fotevon del que volgueu. Naltros continuarem dient que estos que estan a govern no tenen vergonya. I per molt que enganyeu i volgueu canviar de tema, ho mantindrem.

Ademés si els mateixos d'esquerra i socialistes estan en contra del que 4 persones han dit!!! més gran serà la caiguda...

Anònim ha dit...

segur que si demà fosen eleccions CiU trauria 7 o 8 regidors no???

fa dos semanes que heu sortit del poder i ja anlloreu la mamella, a vatros si que se us veu lo plumero, si os hagessin mantingut los sous segur que no dirieu ni MU!

d'aqui 85 la meua valoració del Govern

Anònim ha dit...

Pos macavo denterar que al febrer quan va venir artur Mas a fer la presentació d'Imma com a cap de llista despues van anar tota la cleca de CiU al de nicanor a fer cubates i demes i sabeu a a qui li van carregar tot lo gasto? pos si machos si, a l'ajuntament, pos claro quels a de doldre en lo visiats que estaven

Anònim ha dit...

si sa comença a saber tota la merda aqui algu tindra que sortir del poble de nit en barqueta

Anònim ha dit...

jo domes se que de moment vatros 4 añets al banquillo, pelal presec!!!

Anònim ha dit...

Se veu que com encara tenen les bicicletes i les camisetes taronja de la campña san apuntat a fer una cronoescalada al coll de l'alba: Lluis Lejarreta, Albiol Delgado, Immadurain i Ramón La Guia

Anònim ha dit...

Albiol pot anar sense mans pot fer anar lo manilla en lo nas

Anònim ha dit...

per cert això de NALTROS de delata company i ja se qui ets

Adam ha dit...

... hauriem de muntar un forum amb registre per debatre obertament i democràticament estos temes. i evitar els anònims.

Anònim ha dit...

Se busca personal per a l'hospital d'Aspa. La becaria serà Sonia o millor TERE BO (tariro tariroooooo).

Mentrestant Aspeta, anirà en lo vespinet a Barcelona a omplir lo sarró. d'aire ehhhh

Anònim ha dit...

Per cert a Miguel li donaran geriatria que ell domina lo tema, esta entrenat de les eleccions....

Anònim ha dit...

si els mateixos que escriuen els comentaris els llegiu detingudament després us en donareu compte de la pena que feu. Atacar personalment darrere d'un anònim és molt fàcil però és que hi ha pocs arguments. Jo, com a ciutadà de Deltebre, tinc vergonya aliena de veure el que esteu fent. Haurieu d'anar reflexionant i pensar més en el poble i menys en la ràbia que teniu continguda. L'oposició ha de fer oposició i el govern ha de governar per complir tot allò que ha promés que no és poc.

Per cert, adam, estic d'acord en tu de fer un fòrum per debatre temes municipals però primer haureu d'ensinistrar el planter d'ERC perquè aquí hi ha molt poc contingut i molta demagogia.

Per cert, no faré referència a certes al·lusions perquè no es mereixen ni fer-ho però, tot i que no m'agrada, seguiré en l'anonimat perquè crec que aquest comentari no afecta en concret ningú i, per tant, seguiré la tendència establerta fins ara pels que m'han precedit tot i que amb un to constructiu i no destructiu com fins ara.

Anònim ha dit...

estic amb aquest últim anonim, jo sóc simpatizant de CiU i la veritat trobo que se'n esta fent un gra masa de tot, personalment si s'han pujat lo sou ara s'ho han de suar, i silos ho han baixat tampoc és una escusa per no fer una bona oposició, jo lo que vull és que tothom se pose les piles i faiguen lo millor per al poble al govern o a la oposició, pero la veritat en lo tema este

DONEU TOTS GANES DE CAGAR!!!

Anònim ha dit...

VOTAR EN BLANC

Anònim ha dit...

Que torne Guixes!!!

Anònim ha dit...

A veure si ens aclarim,el que ha fet ERC i PSC de montar els sous, esta mal però és discutible.

El que no té perdó es baixar el sou de l'oposició i fer sols 6 plens ordinaris a l'any, és una autèntica vergonya.

Torneu a casa pesseteros i dictadors!!

Anònim ha dit...

Solament vull di una cosa crec qu´algu s´asta fican en Lluis jo personalment lo coneixo de fa poc i para mi es una gran persona, inteligent, no diu una palaura mes llarga que l´altra y et respecta a i ell si que lluita pel be del poble, crec que pot arriva lluyn